Tikriname Vilniaus cepelinų kainas ir kokybę. Kiek kainuoja, kaip greitai juos atveža pavežėjai, ar visus galima suvalgyti.
maistas į namus
12 straipsnių
Eksperimentas: kiek kainuoja skaniausias Vilniaus cepelinas ir ar viskas, kas patiekiama, tinka maistui (1)
Cepelinas, arba didžkukulis (nors kai kurie ekspertai tikina, kad tai du skirtingi patiekalai) nacionalinis lietuvių patiekalas, kuriuo dažnai mėginame vaišinti egzotikos ištroškusius užsieniečius.
Lietuviai jau priprato maistą bei kitus reikiamus produktus užsisakyti į namus ir vis dažniau mėgaujasi greito pristatymo suteikiamais patogumais.
Per penkerius pastaruosius metus labiausiai padidėjo gyventojų vartojimo išlaidos transportui bei restoranuose ir viešbučiuose. Mažiausiai per šį laikotarpį išaugo išlaidos alkoholiniams gėrimams ir tabakui bei poilsiui ir kultūrai, praneša Statistikos departamentas. Vis dėlto augo ir pajamos. Moksl...
Pasitikrinkite, ar gerai rūšiuojate: daugelis nežino, kur mesti stiklainių dangtelius ir kavinių maisto pakuotes (12)
Visi žinome, kad ne vietoje palikta šiukšlė teršia žemę, vandenį ir orą. Atliekas rūšiuoti būtina, nes taip išsaugome švarią ir sveiką aplinką sau ir ateinančioms kartoms. Tačiau ar tikrai žinote, kaip taisyklingai rūšiuoti? Ir kokias klaidas dažniausiai daro lietuviai? Apie tai pakomentavo atliekų ...
Šį ketvirtadienį, sausio 21 d., atidarytas naujas „McDonald‘s“ restoranas Vilniuje. Lyderiaujantis greito aptarnavimo restoranų tinklas Lietuvoje pradeda veikti Karolinškių ir Pilaitės mikrorajonų sankirtoje. Inovatyvūs sprendimai bei griežti saugumo standartai leis šios miesto dalies gyventojams už...
Maisto į namus platformų atstovai pastebi naują tendenciją: kadangi dalis darbuotojų persikėlė dirbti nuotoliniu būdu, vis daugiau įmonių domisi galimybe maistą jiems pristatyti tiesiai į namus. Tiesa, įprastai penktadieniais picomis ar tam tikromis progomis dienos pietumis darbuotojus vaišinančios ...
Maisto prekių į namus vežėjai sako, kad dėl koronaviruso COVID-19 pandemijos paskelbtas karantinas negrįžtamai pakeitė maisto produktų užsakymo į namus rinką. Anot jų, nors užsakymų srautas ėmė mažėti dar neatšaukus karantino, o po to smuko dar labiau, tačiau vistiek išlieka didesnis nei buvo iki ka...
Rinkdamiesi produktus, pirkėjai vis dažniau atsižvelgia ne tik į jų sudėtį, bet ir šviežumą, tad nenuostabu, kad populiarėja ūkininkų gaminama bei tiekiama produkcija. Vis tik, šiandien jų pagamintų produktų galima rasti ne tik turguose ar parduotuvėse, bet ir prie savo namų durų.
Prasidėjus karantinui dėl COVID-19, pasikeitė ir daugumos valgymo įpročiai. Nemėgstantiems sukiotis virtuvėje, prisiekusiems restoranų ir kavinių mėgėjams, įpratusiems šeštadienio vakarais lepintis mėgstamiausia pica – visiems tiko sprendimas maistą užsakyti į namus. Atsirado sprendimas net patiems ...
Švieži pieno produktai tiesiai iš gamyklos keliaus į pirkėjų namus: „Žemaitijos pienas“ pradėjo elektroninę prekybą (80)
Bene šimtą metų gyvuojantis pieno produktų gamintojas AB „Žemaitijos pienas“ karantino laikotarpiu plečia pardavimų galimybes. Šią savaitę įmonė pirkėjams pristatė elektroninę parduotuvę www.zpienas.lt/e-shop su galimybe prekes tiek atsiimti įvairių miestų filialuose, tiek jas gauti tiesiai į namus.
Jei jūs galvojate, kad užsidarę restoranai reiškia, kad patys turėsite viską gaminti, tai klystate. Restoranai nepasiduoda, jie gamina išsinešimui, jie pristatinėja, ir mūsų pareiga palaikyti juos visus, jeigu norime, kad po krizės Lietuva atsikeltų gražesnė, sotesnė ir įvairesnė. Palaikykime lietuv...