druskos

Metas prisirinkti liepų žiedų  (3)
2016 m. birželio 26 d. 11:10
Vasara bėga net neatsigręždama, o miestų gatvės jau pakvipo liepomis. Tai labai vertingas vaistinis augalas, tad suskubkite jų prisirinkti. Žinoma, rinkti...
Gardūs kiaulienos kepsniukai  (2)
2016 m. birželio 26 d. 00:00
Organizmą vėsinantys ir gaivinantys produktai  (1)
2016 m. birželio 25 d. 15:19
Vasaros karštis ir tvankumas tiesiog varo iš proto. Ieškote būdų, kaip atsigaivinti ir...
Tuno užtepėlė  (1)
2016 m. birželio 25 d. 00:15
Skanūs sumuštinukai vėlyviems pusryčiams, lengvai vakarienei ar šiaip kokiai progai,...
Šalta sriuba, kurios suvalgius karštą dieną grįžta jėgos  (24)
2016 m. birželio 25 d. 00:01
Kai alina karščiai, atsigaivinti padės labai paprastai pagaminama šalta sriuba. Pirmą...
Mėgaukitės: 4 gardėsiai su braškėmis  (1)
2016 m. birželio 25 d. 00:00
Vasara ir braškės – neatsiejami dalykai. Pasirodo, šios uogos iš tiesų yra rožių šeimos narės, o viduramžiais buvo manoma, kad jos gali atnešti taiką ir...
Šiluma kviečia į gamtą: 4 receptai, kuriuos būtina išbandyti
2016 m. birželio 24 d. 00:04
Vaišės gamtoje – vienos laukiamiausių pavasario pramogų. Tokioms išvykoms entuziastingai ruošiamės: tariamės su draugais, patikriname, ar tebetinkami nuo...
Sultingas jautienos kepsnys  (6)
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Ragana Mirela: kokiais burtais reikia pritraukti meilę, susigrąžinti mylimąjį ir kt.  (24)
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Meilė - tai magija , ji užburia net ir didžiausius skeptikus. Iki galo taip ir nėra...
Vasaros žiedai sveikatai: kokias gėles verta valgyti, o kurios – tikri nuodai  (1)
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Vasara mus itin dosniai apdovanoja ryškiaspalviais gėlių žiedais. Našlaitės,...
Ištyrė sveikais vadinamus pusryčius: rezultatai atėmė žadą  (21)
2016 m. birželio 23 d. 07:01
Ekspertai ištyrė produktus, kuriuos daugelis mūsų vartojame vietoj pusryčių dribsnių.
Nesugalvotas šauktinio dienoraštis: sunkiausia gyvenimo savaitė  (123)
2016 m. birželio 23 d. 07:00
Nustojus skaudėti raumenims, susileidus pūslėms ant pėdų ir pailsėjus, galiu pradėti...
3 neįtikėtinai skanūs receptai JONINIŲ STALUI
2016 m. birželio 23 d. 00:00
Kokios gi Joninės be gausaus vaišių stalo? Tinklaraščio Maistoklubas.lt autorė Ilona...
Daržovių kugelis: tikras gardumėlis ir jokių nereikalingų kalorijų  (3)
2016 m. birželio 22 d. 14:57
Kugelis – lietuvių ypatingai pamėgtas patiekalas, atkeliavęs iš žydiškos...
Ar maistas, keptas ant laužo, gali būti sveikatai palankus?
2016 m. birželio 22 d. 11:20
Kokia gi vasara be iškylų ir šašlykų! Projekte „Rask laiko sau” kalbiname sveikatai palankaus maisto technologę Ramintą Bogušienę apie tai, ar įmanoma...
Sveikų inkstų testas: kas kiek valandų normalu eiti į tualetą  (18)
2016 m. birželio 22 d. 10:41
Kas dešimtas iš mūsų serga lėtine inkstų liga, tačiau nebūtinai apie tai žino.
Naminiai braškiniai ledai  (6)
2016 m. birželio 22 d. 07:07
Šį rytą pradėjau neįprastais pusryčiais – dubenėliu, pilnu naminių braškinių ledų.
Kepti baklažanų griežinėliai su česnakiniu padažu
2016 m. birželio 22 d. 00:00
Sotus vegetariškas patiekalas vakarienei. Baklažanus galite kepti ir grilyje. Prieš...
Aiškėja daugiau detalių apie įtariamąjį, suimtą prie Briuselio prekybos centro  (6)
2016 m. birželio 21 d. 18:47
Antiteroristinės operacijos metu Briuselio prekybos centre sulaikytas vyras dėvėjo...
4 požymiai, kad laikas nustoti dažyti plaukus  (16)
2016 m. birželio 21 d. 15:20
Mažai moterų nesikremta dėl žilų plauk ų. Kai druskos pasidaro daugiau nei pipirų, anot įvairių šaltinių, apie 75 proc. moterų pradeda dažyti plaukus.
Patarimai, kaip išsirinkti kepsninę  (1)
2016 m. birželio 21 d. 13:40
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų kompanija prie laužo, iki kol pateka saulė. Didžiausias galvos skausmas...
BŪTINA ŽINOTI: kaip gelbėti šunį nutikus nelaimei  (3)
2016 m. birželio 21 d. 13:02
Vasarą daugiau laiko praleidžiame su savo augintiniais gamtoje, keliaudami. Dažnai jūsų...
Surastas neregėto senumo sviesto gabalas: išsilaikė 2 tūkst. metų  (5)
2016 m. birželio 21 d. 12:33
Airijoje darbininkas neseniai rado 2 000 metų senumo, 10 kilogramų „pelkių...
Kaip išsirinkti tinkamiausią kepsninę + GREITI RECEPTAI
2016 m. birželio 21 d. 11:14
Artėja Joninės – trumpiausia metų naktis, kurią daugelis leidžia su didele draugų...
Špinatų pesto
2016 m. birželio 21 d. 00:15
Tradicinis itališkas pesto daromas su bazilikais, bet aš turėjau špinatų, kuriuos reikėjo sunaudoti - man patiko dar labiau, nei su bazilikais. Riešutus galite...
Aguonų tortas su braškėmis
2016 m. birželio 21 d. 00:01
Pasidžiaukime braškių sezonu ir palepinkime artimuose gardžiu tortu.
12 būdų paruošti bulves: paprasta ir nepaprastai skanu!  (6)
2016 m. birželio 20 d. 16:48
Bulvė yra tobula daržovė, kurią dievina daugelis lietuvių. Vidutinėje 150 gramų...
Garsioji L. Vaikulės dieta – 9 kg ištirps be vargo per 9 dienas  (37)
2016 m. birželio 20 d. 10:59
Atlikėja Laima Vaikulė geriau nei kas kitas žino, ką reiškia nuolatinė kova su...
Agurkų užkandis su lašiša  (3)
2016 m. birželio 20 d. 00:01
Puslapio „Samčio užrašai“ autorė Odeta siūlo išbandyti skanų užkandį.