druskos


Grybų ruošimo gudrybės ir paslaptys
2016 m. gruodžio 3 d. 00:03
Pačių rinktais ar pirktais grybais su malonumu gardiname įvairius patiekalus visus metus. Tik ar žinome, kurios miško gėrybės kam tinka, kaip deramai jas...
Kaip išsirinkti tinkamiausią sniego kastuvą?
2016 m. gruodžio 3 d. 00:01
Kokybiškas sniego kastuvas gali būti naudojamas i ki dešimties metų. Jis tikrai palengvina darbą, nes yra lengvai pakeliamas, nenutrina rankų. Kad sniego...
Sūrio ir kumpio sąjunga
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Pateikiame ištrauką iš tarptautinio bestselerio „Druska: pasaulio istorija“. Knygos...
Kaimiška grybienė
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Skaniausia su tikrais miško grybais, jei tik jų turite.
Vilnietis pasibaisėjęs: tarsi gyventum ne mieste...  (55)
2016 m. gruodžio 2 d. 16:18
Nesuprantu, kas darosi, bet Vilniuje nebevalomi šaligatviai kiemuose. Konkrečiai...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (5)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalė, tačiau jei nenorite praleisti virtuvėje viso vakaro, bet vis tiek pasigaminti gardžius pietus, turime net 3...
Druskos istorija – kartu ir pasaulio istorija  (1)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:18
Mark Kurlansky pasakoja druskos istoriją, perkeldamas skaitytoją į priešistorinę Kiniją, Senovės Egiptą (kur balzamuojant kūnus taip pat buvo neapsieinama...
Troškintos vištų blauzdelės su kardamonu
2016 m. gruodžio 2 d. 10:57
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime...
Jei užklupo kosulys: pirmoji pagalba namuose  (1)
2016 m. gruodžio 2 d. 00:00
Daugelis peršalusių vaikų kosėja dėl viršutinių kvėpavimo takų užkrato, kuris...
Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą  (1)
2016 m. gruodžio 2 d. 00:00
Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.
Šokoladiniai irisai su riešutais
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Patiks ir dideliam, ir mažam.
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – galybės, tačiau jei nenorite praleisti...
6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian...
3 idėjos, kaip lengvai paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (3)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:31
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalės, tačiau jei nenorite praleisti...
Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis?
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis? Pirmosios...
Požeminiai turtai: koks lobis slypi po mūsų kojomis  (31)
2016 m. lapkričio 29 d. 15:52
Naudodami statybines medžiagas, trąšas ar gerdami vandenį, retai susimąstome, iš kur...
Močiutės spurgos su rūgpieniu  (3)
2016 m. lapkričio 29 d. 13:19
Produktai, kurie siena stovi tarp jūsų ir plokščio pilvo  (31)
2016 m. lapkričio 29 d. 06:37
Nesvarbu, kaip daug darysite pratimų pilvo presui, niekada neturėsite plokščio pilvo, jeigu nevalgysite tinkamų produktų. O kokių produktų reikėtų...
Kuo barstyti kiemą ir takus, kad nebūtų slidu?  (7)
2016 m. lapkričio 29 d. 01:10
Šaltuoju metų laiku rūpesčių sukelia ne tik sniegas, bet ir ant važiuojamosios kelio dalies, šaligatvių ir takų susidaręs slidus ir pavojingas ledo...
Svarbiausi dalykai, be kurių santuoka niekuomet nebus sėkminga  (60)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:07
Šį straipsnį mane įkvėpė parašyti pastaruoju metu viešojoje erdvėje vis dažniau...
Gardžiausi vokiški kalėdiniai patiekalai  (5)
2016 m. lapkričio 29 d. 00:00
Vokietijos kalėdinius patiekalus restorane „Steakhouse Hazienda“ pristatė kūrybingoji...
Pyragas „Žuvytė“
2016 m. lapkričio 28 d. 10:38
5 klaidos, kurias darome serviruodami Kalėdų stalą  (2)
2016 m. lapkričio 28 d. 09:14
Siekdami paversti savo šventę tobula ir priversti svečius pasijusti lyg tikroje pasakoje, kartais nejučiomis persistengiame. Išskyrėme penkias dažniausiai...
Žvaigždžių grožiu besirūpinanti V. Venckutė: plastinėmis operacijomis maskuoti kompleksus man nėra priimtina  (4)
2016 m. lapkričio 28 d. 08:06
Daugiau nei 15 metų Vaida Venckutė dirba grožio industrijoje. Pradėjusi karjerą kaip makiažo meistrė kino srityje, dabar ji yra viena geriausių šalies...
Pomidorų ir agurkų mišrainė kitaip  (11)
2016 m. lapkričio 28 d. 00:00
Paprastai pagaminama ir labai skani mišrainė.
JAV sukurtas prakaito analizės įtaisas  (1)
2016 m. lapkričio 27 d. 14:23
Nedidelis lankstus lipdukas leis užsiiminėti sportu nerizikuojant sveikata. Bent taip...