druska

Fantastiškas būdas paruošti ešerius: nei žvynus skusti, nei keptuvę šveisti  (16)
2016 m. liepos 23 d. 16:48
Ešerius smagu ir žvejoti, ir valgyti, nes tai iš tiesų viena skaniausių mūsų vandenų žuvų. Tačiau kai prieš kepant šias žuvis tenka nuskusti, ūpas...
Vasariniai užkandžiai sodyboje  (3)
2016 m. liepos 23 d. 00:15
Kiekvienas, mane nors truputį pažįstantis žmogus, žino apie mano meilę geram maistui. Užkandžiai nėra išimtis. Labai mėgstu tapas stiliaus užkandžiavimą,...
Mamos gardžiausi konservuoti agurkai  (4)
2016 m. liepos 23 d. 00:01
Trys ypatingi receptai, ką paruošti iš pomidorų
2016 m. liepos 22 d. 09:48
Pomidorai – viena iš populiariausių Lietuvoje augančių daržovių. Šviežiai...
Rauginti česnakų žiedkočiai
2016 m. liepos 22 d. 00:00
Rauginti žiedkočiai, kaip ir marinuoti, puikiai tinka garnyrams, ypač grilio patiekalams. Juos su malonumu valgome, pakabindami sūrio padažą, ar tiesiog vienus,...
Netradiciniai pyragėliai: 100 kartų skanesni ir sveikesni nei čeburekai  (1)
2016 m. liepos 22 d. 00:00
Nusibodo įprastiniai pyragėlių receptai? Tada šis itin neįprastas ir originalus receptas kaip tik jums. Šie pyragėliai švelnaus daržovių skonio, traški...
Maisto prekės, už kurias lietuviai negailėjo ir „neįsivaizduojamų“ sumų: tai buvo svajonių objektas  (166)
2016 m. liepos 21 d. 18:55
Tikriausiai kiekvienas turime kokių nors nostalgiškų prisiminimų iš tų laikų, kai...
Naikiname Sosnovskio barščius  (22)
2016 m. liepos 21 d. 07:53
Ši grėsminga piktžolė užauga iki 4 m. aukščio, žydi liepą, sėklas barsto rugpjūtį. Daugelis žino, kaip sunku šį augalą išnaikinti. Panašu į...
Krabų lazdelės tešloje
2016 m. liepos 21 d. 00:15
Paužkandžiaujam? Kiek primirštos krabų lazdelės keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamas užkandis pasisėdėjimams su draugais.
„Maxima" skelbia, už kurias prekes mokame pigiau nei Lenkijoje  (275)
2016 m. liepos 20 d. 13:55
Lyginant populiariausių maisto ir namų apyvokos prekių kainas skirtingose Europos...
Cukinijų ir sūrio kotletukai
2016 m. liepos 20 d. 12:15
Greitas cukinijų troškinukas
2016 m. liepos 20 d. 10:41
Įdarytas prancūziškas batonas
2016 m. liepos 20 d. 00:15
Vienas didelis karštas sumuštinis. O iš tikrųjų tai šauni idėja jūsų pusryčių...
Veličkos druskos kasyklos: nuo koplyčių iki SPA  (1)
2016 m. liepos 19 d. 15:18
Po Lenkijos žeme tūnančios dar viduramžiais atidarytos Veličkos druskos kasyklos ,...
Burnoje tirpstantys VARŠKĖTUKAI  (3)
2016 m. liepos 19 d. 11:01
Be šito nepavyks sulieknėti: kaip pagreitinti medžiagų apykaitą  (22)
2016 m. liepos 19 d. 06:30
Jei nepaisant pastangų nereikalingi kilogramai niekaip netirpsta, greitai randame...
Tarp dviejų šalių besisukiojanti menininkų pora: geriausiai pailsime Lietuvoje  (9)
2016 m. liepos 19 d. 00:10
Modelis Julija Steponavičiūtė (22 m.) neseniai baigė kurti savo namus sostinės...
Superpurūs vištienos kotletukai – ir viskas tik dėl šio ingrediento  (2)
2016 m. liepos 18 d. 11:27
Jei jūsų šeima mėgsta purius ir sultingus kotletukus, tuomet šį receptą turėtumėte...
Ji įmetė keturias monetas į maišelį su vandeniu – tokio rezultato nesitikėjo  (42)
2016 m. liepos 18 d. 10:52
Šį triuką man papasakojo visai ne magas, bet mano kaimynė, kuri nuo šiol gyvena taip ramiai, kaip dar niekada negyveno.
Grietininis mėlynių pyragas
2016 m. liepos 18 d. 00:15
Pyragas primena sūrio pyragą, bet yra gaivesnio ir lengvesnio skonio!
Šaltibarščiai iš miltelių? Ir net sveikesni!  (2)
2016 m. liepos 18 d. 00:00
Vilniuje, Saulėtekio slėnyje, gimsta sveikas prekių ženklo „Urban Food“ maistas...
Nuostabi krienų lapų savybė, kurios tikrai nežinojote  (39)
2016 m. liepos 18 d. 00:00
Jei norite pašalinti organizme esančią druską, kuri gali virsti skausmingų pasekmių...