Šalies vadovės teigimu, įspūdingų pergalių pasiekęs Arvydas Sabonis verčia jo karjera žavėtis ir didžiuotis visą Lietuvą.

„Jūsų vardas pasaulyje tapo Lietuvos sinonimu, o mūsų šalyje – sektinu pavyzdžiu tūkstančiams vaikų ir jaunuolių, trokštančių žengti Jūsų keliu. FIBA ir NBA šlovės galerijose įrašytas Jūsų vardas įkvepia vis naujas krepšininkų kartas ir primena, kiek daug įmanoma pasiekti, jeigu turi geležinę valią ir nebijai pačių didžiausių iššūkių“, – sakoma Prezidentės sveikinime.

Lietuvos vadovė padėkojo A. Saboniui už atsidavimą krepšiniui, prasmingą visuomeninę veiklą ir neįkainojamus nuopelnus Lietuvai bei palinkėjo stiprios sveikatos, neblėstančios energijos ir naujų idėjų.

A. Saboniui viso ko geriausio linkėjo ir ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius.

„Tautai išgyvenant istorijos lūžius, įvairiose srityse reikalingos didelės asmenybės. Jos žengia priekyje, rodo judėjimo kryptį, priverčia aplinkinius apsidairyti ir įvertinti, koks nuostabus mūsų kraštas. Kažkada Jūs visam pasauliui parodėte, kad gali būti didžių žmonių iš mažos, bet didžios šalies“, – sakoma Vyriausybės vadovo sveikinime.

„Tada ir dabar Lietuvai labai reikalingas Jūsų pavyzdys – esate trijų olimpinių medalių savininkas, ir visi iškovoti Atgimimo metais. Mes prisimename Jūsų atsidavimą aikštėje – kovą iki paskutinės sekundės. Tai meilės Tėvynei pavyzdys,“ – rašoma premjero A. Butkevičiaus sveikinime.

Ministras pirmininkas jubiliejinio gimtadienio proga A. Saboniui linki valios, užsispyrimo, prasmingų sumanymų, sveikatos, laimės ir sėkmės visuose darbuose.

Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė taip pat pasveikino LKF prezidentą.

„Nuoširdžiai sveikinu Jus 50-ojo jubiliejaus proga. Jūsų indėlis į Lietuvos sportą – didžiulis. Jūs Lietuvos sporte esate tarytum epocha. Nuoširdžiomis pastangomis daugelį metų gynėte ne tik komandos, bet ir  Lietuvos garbę, garsinote mūsų šalie vardą visame pasaulyje. Jūsų atsidavimas darbui ir atkaklus tikslo siekimas tapo mums visiems  įkvepiančiu pilietiškumo ir asmenybės brandos pavyzdžiu, skatinančiu jaunimą išsikelti aukščiausius tikslus ir siekti pergalių“, – teigia  parlamento vadovė.

Seimo pirmininkė A. Saboniui linki sveikatos ir sėkmingo naujų  užsibrėžtų tikslų įgyvendinimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)