Automobilio "Jaguar XJ" vairuotojas Marius M. (gim. 1984 m.) važiavo trečia eismo uostą, kai staiga iš gretimos eismo juostos, kliudęs "Jaguar" priekinės dešinės pusės sparną praskriejo automobilis
"Citroen Xsantia", kuris po to užvažiavęs ant skiriamosios juostos trenkėsi į šviesoforą ir dešine puse partrenkė pėsčiąjį.

Iš automobilio "Citroen" išlipęs vairuotojas Jurijus T. (gim. 1958 m.) buvo apdujęs, bevaikščiodamas įvykio vietoje susmuko. Skubiai atvykę medikai įtarė, kad gali būti traumuotas vyriškio stuburas, tad Klaipėdos rajono gyventojas išvežtas į ligoninę.

Kartu važiavusi sutuoktinė per avariją patyrė šoką. Sakė, kad vyras labai seniai yra patyręs infarktą. Paskutinu metu jautėsi gerai ir penktadienį abu daug darbų nuveikė.

Pasak automobilio "Jaguar XJ" vairuotojo, jeigu "Citroen" kelyje nebūtų pasipainiojęs šviesoforas, pėsčiojo būtų laukęs liūdnesnis likimas. Pėsčiasis, Rusijos pilietis Sergejus M. (gim. 1963 m.) į ligoninę vykti atsisakė, bet vėliau medikai jį įkalbėjo pasitikrinti sveikatą gydymo įstaigoje.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios avarijos pradėtas tyrimas.Tik pradėjus aiškintis avarijos aplinkybes, paaiškėjo įdomus sutapimas: automobilis "Citroen Xsantia" priklauso asmeniui su tokiu pačiu vardu ir pavarde, kaip ir "Jaguar" vairuotojo. Skiriasi tik gimimo metai.