Virginijaus Šeškaus treniruojamiems Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos medalininkams vilniečiams po dukart teks susitikti su Bandirmos „Banvit“ (Turkija), Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ (Rusija), Belgrado „Partizan“ (Serbija), Jeruzalės „Hapoel“ (Izraelis) ir Ploješčio „CSU Asesoft“ (Rumunija) ekipomis.

„Komandos žinomos, vardai garsūs, biudžetai dideli. Bet tai mūsų negąsdina", - „Lietuvos žinioms“ sakė M. Purlys.

Pasak jo, „Lietuvoje rengiamuose turnyruose užduotis visada viena - laimėti šalies čempionatą ir Lietuvos krepšinio federacijos taurę. O Europos taurės turnyre taip toli į priekį nežiūrime. Dabartinis tikslas - iš grupės patekti į kitą etapą“, - „Lietuvos žinioms“ teigė M. Purlys.

„Jei vietoje rumunų būtume gavę dar ir Salonikų PAOK, būtume mirtininkų grupėje“, - juokavo „Lietuvos ryto“ treneris V. Šeškus.

„Aišku, norėjome patekti į silpnesnę grupę. Tikėjomės gauti latvių komandą. Bus sunku žaisti ir Belgrade, ir Bandirmoje, ir Volgograde. „Hapoel“ ekipa žaidė Eurolygos atrankoje ir tik paskutinėmis minutėmis nusileido Kazanės „Uniks“ klubui. Gal visi mano, kad rumunai silpniausi, bet išvykoje tikrai teks su jais kautis. Manau, kad tai labai stipri grupė. Laukia daug įtemptų rungtynių. Bet turime iškopti į kitą etapą ir žiūrėsime, kaip viskas bus“, - dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė V. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)