Bilietai į Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynes Klaipėdoje, Vilniuje, Alytuje, Kėdainiuose ir Kaune kainuoja nuo 8 eurų.

„Lietuvos rinktinę žaidžiančią gyvai galės pamatyti iš esmės visų šalies regionų gyventojai. Džiaugiamės, kad šįmet pavyko pasikviesti Europos čempionus ispanus į Kauną ir Amerikos žemyno čempionę Venesuelą į Vilnių. Lietuvoje bus mažiau rungtynių nei įprastai, tai aistruoliai, norintys pamatyti mūsų rinktinę, turėtų suskubti. Juolab, kad bilietai dabar kainuoja nuo 8 eurų”, – sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Klaipėdoje Jono Kazlausko vadovaujami lietuviai žais dvejas rungtynes – su Naujosios Zelandijos ir Tuniso rinktinėmis. Po to Lietuva dalyvaus tarptautiniame turnyre drauge su Venesuelos, Nyderlandų ir Baltarusijos nacionalinėmis komandomis. Vilniuje lietuviai žais su Amerikos žemyno čempione Venesuela, Alytuje – su ambicingaisiais olandais, o Kėdainiuose – su siekiančiais grįžti į Europos elitą kaimynais baltarusiais.

Lietuvos rinktinės palydėtuvės vyks „Žalgirio” arenoje Kaune – su Ispanija, kuri, kaip ir lietuviai, iškovojo tiesioginius kelialapius į Rio per Europos čempionatą pernai.

Bilietų į visas kontrolines Lietuvos rinktinės rungtynes galima įsigyti internetu per informacinį puslapį www.krepsiniobilietai.lt.

Kontrolinės rungtynės

Lietuva – Naujoji Zelandija. Birželio 29 d., Klaipėda
Lietuva – Tunisas. Liepos 1 d., Klaipėda

„Huawei Cup 2016” turnyras

Lietuva – Venesuela. Liepos 10 d., Vilnius
Lietuva – Nyderlandai. Liepos 12 d., Alytus
Lietuva – Baltarusija. Liepos 14 d., Kėdainiai

Kontrolinės rungtynės

Lietuva – Ispanija. Liepos 18 d., Kaunas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)