4 porcijos

Produktai:

2 kiaušiniai,
3 tryniai,
250 ml grietinėlės,
1 šaukštas miltų,
5 šaukštai cukraus,
4 šaukštai maltų migdolų,
300 gramų šaldytų vyšnių,
Sviesto ištepti formai,
1 šaukštas cukraus pudros.

Kaip gaminti:

1. Ištepkite kepimo formą sviestu, sieneles ir dugną pabarstykite cukraus pudra.

2. Išplakite šluotele grietinėlę, trynius ir kiaušinius.

3. Kitame inde sumaišykite visus sausus komponentus: miltus, maltus migdolus ir cukrų.

4. Išplaktus kiaušinius su grietinėle supilkite į sausų produktų masę.

5. Viską išplakite, tešla turi būti vientisa, omleto konsistencijos.

6. Sudėkite į kepimo formą vyšnias ir užliekite tešla.

7. Kepkite pyragą 200 laipsnių karščio orkaitėje, kol tešla iškils ir pagels.

8. Išimkite, pabarstykite cukraus pudrą. Šį pyragą valgykite karštą.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją