Pyragas – kepinys, priklausantis vienam iš dviejų kepinių tipų:
- pyragai iš tešlos su saldžiu ar mėsišku arba kitokiu įdaru. Tokie pyragai anksčiausiai pyragai paminėti XII a. Anglijos šaltiniuose.
- pyragai iš pagerintos tešlos su cukrumi ir riebalais.
Išskirtinei dienai – išskirtiniai patiekalai. „Tačiau tai nebūtinai reiškia, kad jie – sudėtingai pagaminami ar jiems reikia ypatingų...
Kada, jei ne dabar, skinti rabarbarų kotus ir paversti juos gardžiais patiekalais . Rabarbarus maistui tinka naudoti iki liepos mėnesio, tad – dar...
Maskarponės tortas tinka bet kokiai šventei. Smagu jį kepti ir be progos. Šiam dieviško skonio maskarponės tortui būtina naudoti kepimo formą...
Rabarbarų sezonas įsibėgėjo, tad siūlome greitai pagaminamo rabarbarų pyrago receptą . Kepkite pyragą apie 1 valandą. Atvėsintą rabarbarų...
Birželio 10 d. Vilnius nusidažys rožine šaltibarščių spalva – mieste vyks pirmasis „Pink Soup Fest“ (liet. „Rožinės sriubos festivalis...