Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Danutei ir laukiame jūsų receptų.
Patiekalai iš miltų
198 straipsnių
Man patinka, kai namai pakvimpa kepiniais. Su šeima jau pripratome prie kavos paskanauti gardaus pyrago, torto ar vyniotinio. Šį kartą – juodųjų serbentų plokštainis.
Šeimininkėms, kurios nori svečius ar šeimą nustebinti gardžiu ir kvapniu desertu, raginu išmėginti įtrūkusių sausainių receptą. Jie ne tik dailūs, bet ir labai skanūs.
Šie sausainiai yra tikrai laaabai šokoladiniai, nes šokoladas naudojamas dvigubai – dedamas ne tik į sausainių tešlą, bet šokolado gabaliukai taip pat sumaišomi su tešla, na, ir dar ant sausainių viršaus nepamirštame užbarstyti šiek tiek šokolado papildomai. Taigi, galite įsivaizduoti, koks nepakart...
Kas yra geriau savaitgalio rytą už porciją gaivių vaflių su šviežiomis uogomis? Tikrai šiuo metu nieko geresnio nesugalvoju.
Ar būtina laukti progos, kad palepintume šeimą gardžiu desertu? Tikrai ne! Juolab, kad Kuršėnų vyniotinis pagaminamas visai lengvai.
Sutikite, kiekvienam iš mūsų blyneliai siejasi su vaikyste ir laiku, praleistu su mama. Nėra nieko smagiau už galimybę prisiminti buvimą vaiku. Gera justi ir kvapus, kurie siejasi su namais, jų šiluma.
Sausainiukai gavosi skanūs, tačiau man per saldūs, nors namie teradau 220 g cukraus (pagal pradinį receptą reikia dėti 260 g).
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias Užgavėnių patiekalas“. Dėkojame Odetai ir laukiame jūsų receptų.
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias Užgavėnių patiekalas“. Dėkojame Agnei ir laukiame jūsų receptų.
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias Užgavėnių patiekalas“. Dėkojame Kristinai ir laukiame jūsų receptų.
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias Užgavėnių patiekalas“. Dėkojame Agnei ir laukiame jūsų receptų.
Nesuklysime sakydami, kad Užgavėnių šventė – tiesiog neatsiejama nuo blynų. Nors šios šventės tradicijos žinomos tik Europoje, blynų galima paragauti net atokiausiose pasaulio vietose.
Vienas populiariausių patiekalų pasaulyje - blynai. Jie, priklausomai nuo šalies ir jos tradicijų, ruošiami skirtingais būdais, naudojami įvairūs įdarai bei padažai. Vietnamietiški Banh Xeo iš ryžių bei kokosų pieno, italų Crespelle iš kaštonų miltų ar krevetėmis įdaryti korėjiečių Haemul Pajeon – b...
Koldūnai, bene kiekvienoje pasaulio virtuvėje sutinkamas patiekalas. Įdaryti mėsa, tofu, daržovėmis, krevetėmis bei uogomis, pagardinti kepta šonine ar grietinėlės padažu – tokia įvairove pasižymi koldūnai. Nors iš pradžių gali pasirodyti priešingai, pasigaminti koldūnus namie nėra taip sudėtinga.
Namuose dažnai gaminame čeburekus, išbandome įvairiausius receptus ir šitie yra tikrai arti tobulumo.
Visada gamindavau su kiauliena ar vištiena, bet šį kartą naudojau nukaulintą ir sumaltą triušieną. Skanu.
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausių rudens pyragų receptai“. Dėkojame Alminai ir laukiame jūsų mėgstamiausių skanėstų receptų.