Stiprinkite raumenis! Jėgos treniruotės ne tik didesniais raumenimis „užpildys“ atsiradusias tuštumas po oda, bet ir suaktyvins kraujotaką, padėsiančią greičiau „išgydyti“ kabančius audinius.

Šveiskite odą! Pasitelkite šiurkštų šepetį arba kempinę. Tokiu būdu išjudinsite limfinę sistemą, kuri padės atsikratyti odoje užsilikusių maisto atliekų ir toksinų.

Kaitinkitės pirtyje! Šiluma ir prakaitas greičiau pašalins toksinus ir šlakus. Infraraudonųjų spindulių pirtis geba pasiekti ir sušildyti net giliausius audinius, todėl ypač tinka mažinant raumenų nuovargį.

Gerkite vandenį! Bent 8-10 stiklinių gryno vandens per dieną taip pat prisidės prie organizmo valymo ir skaisčios odos. Nešiokitės vandenį visada su savimi ir gurkšnokite po truputį.

Drėkinkite odą! Moterys gali užmaskuoti sudribusią odą naudodamos savaiminio įdegio arba tiesiog drėkinamąjį kremą. Tamsesnė oda visada vizualiai atrodo glotnesnė ir stangresnė.

Atsiminkite, jog visi šie patarimai tikrai nepadės džiaugtis rezultatais jau po pirmos savaitės. Prireiks galbūt netgi metų, jog oda ir vėl įgautų buvusį stangrumą. Tačiau galvokite ne apie tai, kaip neestetiškai iš pradžių atrodote, o apie tai, kaip sveikai jaučiatės!