Vos pradėjusi darbą A. Lėka sakė neplanuojanti didelių pokyčių LTV naujienų tarnyboje. "LTV naujienų tarnybos stiprybė yra objektyvumas ir žinių kokybė. Stengsiuosi, kad tai ir toliau išliktų svarbiausia", - DELFI teigė žurnalistė.

Kaip teigiama LTV pranešime, A. Lėkos profesinėje biografijoje – ilgametis darbas aktualijų srityje, todėl politikos koridoriai jai puikiai pažįstami. Septynerius su puse metų ji dirbo „Kauno dienos“ vyriausiąja redaktore, dar tiek pat laiko – šio dienraščio korespondente Vilniuje. Kelerius metus A. Lėka rašė politikos ir visuomenės gyvenimo komentarus Lietuvos radijui.

Vasario 16-ąją 50-metį atšventusi A. Lėka yra tik keliais mėnesiais vyresnė už Lietuvos televiziją, kuri gyvavimo jubiliejų švęs balandžio pabaigoje.

Ankstesnė LTV naujienų tarnybos vadovė pasitraukė po konflikto su šios televizijos laidos „Panorama“ vedėja Rita Miliūte. Daugiau nei tris dešimtmečius LTV išdirbusi žurnalistė dabar vadovauja Teisingumo ministerijos Viešųjų ryšių departamentui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją