DELFI žiniomis, šiame konkurse be jį laimėjusios J.Šliažienės taip pat dalyvavo buvęs etikos sargas Algirdas Meškauskas bei vienas anksčiau Seimo spaudos tarnyboje dirbęs žurnalistas.

DELFI primena, kad J.Šliažienė iš LTV pasitraukė po kelis mėnesius trukusių nesutarimų su R. Miliūte, kurių atgarsiai pasiekė ne tik visuomeninio transliuotojo vadovybę, bet ir Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) tarybą. „Panoramos“ vedėja praėjusią savaitę išplatino tarnybinį raštą LRT tarybos nariams ir vadovybei, kuriame sukritikavo naujienų tarnybos direktorės darbą.

J.Šliažienė savo ruožtu taip pat parašė kritišką tarnybinį raštą R. Miliūtės atžvilgiu. LRT taryba nusprendė į šį konfliktą nesikišti ir nesutarimus pasiūlė aiškintis administracijai.

K.Petrauskis buvo pasikvietęs J. Šliažienę aptarti, kaip spręsti įsisenėjusius nesutarimus. Po šio pokalbio Naujienų direkcijos vadovė nusprendė parašyti pareiškimą.

LTV Naujienų direkcijai J. Šliažienė pradėjo vadovauti praėjusių metų rugsėjį, kai iš šių pareigų atsistatydino Audrius Lelkaitis. Žurnalistė R. Miliūtė veda naujienų laidą „Panorama" ir apžvalginę savaitės laidą „Savaitė".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją