Ketveriukės nuotykiai Berlyne suguls į penkias – pusiau režisuotas, pusiau improvizuotas – video turinio serijas, pavadintas – „Ketvertas ketverte: Kažkur matyti Berlyne“, kurias bus galima išvysti portale Delfi.lt ir @kazkurmatyti Youtube kanale.

Visi keturi linksmų plaučių veikėjai – daugiau ar mažiau krepšinį žaidę, daugiau ar mažiau jį išmanantys, todėl renginio Berlyne, tikėtina, nesugadins.

Pirmoji serija pasakoja apie tai, kaip ketveriukė išsiruošė į kelionę. Domantas, aka Damkee, trickshot'ų pagalba „atsirinko“ kelionės kompanjonus. Deja, ne visiems pasisekė. Teko atsiprašinėti ir tėčio Virginijaus Šeškaus, mat jam bilietą galėjęs garantuoti metimas buvo... šiek tiek netikslus.

„Nuvažiuosiu su kitais!“, – nesutriko Virgis, ir, kas žino, jo ir Kažkur Matytų keliai Berlyne galbūt susikirs.

Aptarti kelionę, Eurolygą ir pasijuokti vienas iš kito prelegentai susirinko į Olybet sporto barą ir grilį Vilniuje, mėgstamą Kažkur Matytų viečikę Konstitucijos prospekte. Pirmas netikėtumas: jauniausias delegacijos narys Nedas nepasirodė ir paliko intrigą, ar apskritai pasirodys...

Galiausiai Damkee išsivedė bičiulius patikrinti šių trickshot'ų sugebėjimus, mat trickshot'ai ketveriukę lydės visos kelionės metu. Kažkur Matyti turi vos tris bilietus į F4 rungtynes, tad vienam kaskart teks likti už borto – būtent trickshot'ų iššūkiai padės išaiškinti tą nelaimingąjį.