Susitinkame kiek nuo Kaišiadorių nutolusiame Kriauciškių kaime, didelio pastato – buvusios triušių fermos, vėliau žuvies perdirbimo įmonės galugalyje, kurioje pernai rudenį buvo atidarytas nestandartinis restoranas.

„Vadinu jį cechu“, – juokiasi Vylius, mat didžiojoje šio pastato dalyje išties veikia mėsos brandinimo cechas, iš kurio mėsa keliauja tiek į jo paties, tiek ir į kitas parduotuves, o norintys gali jos ir vietoje įsigyti.

Kieme stovinčioje kepsninėje jaukiai rusena sukrautos malkos, o šeimininkas kviečia į vidų, kur tiesiog namų aplinkoje – svetainėje stovi kelias dešimtis žmonių talpinantis jungtinis stalas.

Neranda tinkamų šonkauliukų

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją