Vylius Blauzdavičius

Užkalnis žydų restorane pasijuto lyg gimtojoje Jeruzalėje (4)

Norėčiau būti žydas: tai – ne paslaptis. Apie tai jau esu rašęs plačiai žinomame tekste „Užkalnis norėtų būti žydas ir valgyti beigelius“ .

Kas galėjo pagalvoti, kad iš padegintų daržovių gims ypatingo skonio patiekalas: ingredientų niekas neatspėja – mano, kad valgo kažką mėsiško

Nors ore tvyrantis kepamų gardėsių kvapas mus iš karto nukelia į vasarą, tačiau vėstantys orai turi ne ką mažiau potencialo. Tai puiki paskata...

Užkalnis keptos mėsos restorane: „Dar niekur nesijaučiau toks laukiamas“ (2)

Rašau ir žinau, kad daug kas ironizuos, ypač tie, kurie mano, kad mano apžvalgos yra už pinigus, už maistą ar kaip nors kitaip korumpuotos ir...

Virtuvės šefas pasakė, kaip paruošti šonkaulius, kad jie būtų ypač sultingi – dauguma ir marinuodami, ir kepdami daro grubias klaidas

Kiaulienos šonkauliai – tikra grilio vakarėlių legenda, kurią nepriekaištingai paruošti pavyksta tikrai ne kiekvienam. Kas jau kas, bet savo karjeros...

Grilinimo žinovas Vylius Blauzdavičius – apie šonkaulių ruošimą: vienos rūšies garnyro niekada nerekomenduočiau

Kiaulienos šonkauliai – tikra grilio vakarėlių legenda, kurią nepriekaištingai paruošti pavyksta tikrai ne kiekvienam. Kas jau kas, bet savo...

Daiva Žeimytė-Bilienė, laida „Iš esmės“, Virginija Spurytė

Lenkijos rinkimų purvas gali aptaškyti ir Lietuvą: situacija tampa pavojinga  (9)