barbekiu

Virtuvės šefas pataria, kaip paruošti gardų šašlyką: yra keletas triukų ir auksinių taisyklių, apie kuriuos plačiai nekalbama

Artėjant šiltiems pavasario orams, dauguma lietuvių nekantrauja išsinešti laukan kepsnines, užkurti grilius ir kartu su šeima ar draugais pasilepinti...

Didžiausias grilio mėgėjų festivalis Baltijos šalyse – vieta pamatyti, paragauti ir pasilinksminti

Grilio sezonui įsibėgėjus, ant žarijų gaminamo maisto entuziastai ima kreipti žvilgsnį ne tik į asmeniniuose kiemuose stovinčias kepsnines, bet ir...

Vikingu pramintas virtuvės šefas Blauzdavičius – kodėl šonkaulius tenka pirkti Latvijoje ir kas padėjo išsilaikyti versle per kovidą

Jis – charizmatiškasis barbekiu guru, laidų apie maistą kūrėjas, kelių parduotuvių „ Chef the Viking “ ir restoranų bei cecho, kur...

Grilio kultūra pasaulyje: ką ir kaip kepa pasaulio tautos

Kai pagalvojame apie grilį – dažniausiai jis mums asocijuojasi su armėniškais šašlykais ar amerikietiškais mėsainiais barbekiu padaže. Tačiau...

Mirus garsiajai „barbekiu mamai“ Halinai Bovševič, prabilo jos dukra: paviešino už širdies griebiantį laišką

Gegužės 9-ąją nuo koronaviruso mirė žinoma virtuvės šefė , barbekiu mama vadinta Halina Bovševič . Sostinėje ilgus metus gyvenusi ir...