šefas

Miglė Norvegijoje rado ne tik meilę, bet ir šefės darbą restorane: įrodžiau, kad aistra gaminti svarbesnė už diplomą + firminis obuolių pyrago receptas

Jaunoji kulinarė Miglė Tamošiūnaitė (22 m.) meilę maisto gamybai pajautė jau paauglystėje. Eksperimentavo su skirtingų šalių virtuvių...

Pribloškianti Žydrosios pakrantės prabanga: pyragėlį pusryčiams ten atskraidina sraigtasparniu

Čia jūsų mėgstamas tropézienne pyragėlis gali būti atskraidintas specialiai jums ant pusryčių stalo sraigtasparniu. O keturių miegamųjų vila...

Deivydo Praspaliausko keliaujanti virtuvė stebino kurorto svečius

Rugsėjį vienas kūrybingiausių Lietuvos virtuvės šefų Deivydas Praspaliauskas leidosi į nuotykį su SPA VILNIUS Druskininkai ir jame įsikūrusiu...

Apie „Michelin“ žvaigždutes svajojantis virtuvės šefas maitina Ukrainos karius

30-ies metų amžiaus Serhijus baigė kulinarijos mokyklą Ukrainos centrinėje dalyje ir svajoja apie darbą restorane, įvertintame „Michelin“...

Alfo vila. Pikantiškas varškės pyragas-apkepas su sūriu, fantastiškas azijietiškas bulvinis blynas ir granatų sulčių kokteilis

Šio sekmadienio Alfo laidoje patiekalai, kuriais tikrai nustebinsite savo artimuosius ir svečius.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10