Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, Viktoras Gurgždys, 2022 m. įvertintas kaip Metų CEO Lietuvoje, nusprendė palikti įmonę ir siekti asmeninių tikslų. V. Gurgždys taip pat yra vienintelės Lietuvoje nemokamos kūrybinių technologijų akademijos, skirtos 7–12 metų vaikams, „Sourcery for Kids“ iniciatorius. Už šią veiklą 2019 m. vasario 16-ąją jis prezidentės Dalios Grybauskaitės buvo apdovanotas medaliu „Už nuopelnus Lietuvai“.

„Nuo pat pradžių, kol dar buvome maža kompanija, tikėjome, kad svarbiausias organizacijos sėkmės elementas yra profesionali ir tobulėti norinti komanda. Džiaugiuosi, kad per daugiau nei 10 metų kartu padėjome pasaulinėms įmonėms siekti jų tikslų ir kartu išugdėme ne vieną aukšto lygio IT profesionalą.

Neabejoju, kad Jaroslav sėkmingai tęs ir įgyvendins įmonės strateginius siekius. Jis mūsų kompanijoje iš senior techninio specialisto išaugo į beveik 300 darbuotojų turintį Vilniaus padalinio vadovą – tai yra pavyzdys, kaip sistemingai eiti link užsibrėžtų tikslų“, – naują vadovą pristato V. Gurgždys.

Iki šiol J. Sadovski buvo Vilniaus padalinio vadovas. Šioje pozicijoje jis dirbo nuo 2018 m. ir 130 darbuotojų komandą išaugino iki beveik 300.

Jaroslav Sadovski

„Devbridge“ įmonėje J. Sadovski skaičiuoja devintus metus. Į komandą jis įnešė daugiau nei 17 metų inžinerinę patirtį, turtingą tarptautinių projektų valdymo praktiką ir lyderystę. Šios kompetencijos išryškėjo vos prisijungus prie įmonės, kuomet ėmė vadovauti komandai, dirbusiai prie daugiau nei 5 milijonų dolerių metinės apyvartos projekto.

Naujasis vadovas bus atsakingas už įmonės komandas Lietuvoje ir Lenkijoje bei tolimesnį jų augimą ir verslo plėtrą.

„Mūsų komandą vienija unikali darbo kultūra, reiklumas kokybei ir siekis padėti klientams žvelgti į verslo procesus per inovatyvių skaitmeninių produktų kūrimo prizmę. Tad ir toliau mano pagrindinis tikslas bus burti ir suteikti tobulėjimo galimybes IT profesionalams“, – sako J. Sadovski, „Devbridge“ vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją