Rospotrebnadzor“ tvirtina, kad šios užkandinės pažeidė „daugybę“ sanitarijos reikalavimų, rašo praneša BBC.

„McDonald`s“ nurodė analizuojanti skundus ir pridūrė, kad jos „svarbiausias prioritetas yra saugūs ir kokybiški produktai“.

Dar vienas „McDonald`s“ restoranas uždarytas Sverdlovsko srityje.

Užkandinės buvo uždarytos tuo metu, kai tarp Rusijos ir Vakarų tvyro įtampa dėl krizės Ukrainoje.

Anksčiau, iškilus diplomatinei įtampai, minėta tarnyba prieštaringai buvo uždraudusi vyną iš Gruzijos, sūrį iš Ukrainos ir obuolius iš Lenkijos, pažymi BBC korespondentas Maskvoje Danielis Sandfordas.

Anksčiau šį mėnesį Rusija įvedė „visišką embargą“ maisto produktų importui iš Europos Sąjungos, Jungtinių Valstijų ir kitų Vakarų šalių, taip reaguodama į jai paskelbtas sankcijas dėl Ukrainos.

„Rospotrebnadzor“ trečiadienio veiksmai buvo tebevykstančio „McDonald`s“ maisto standartų tyrimo Rusijoje dalis.

Liepos mėnesį ši tarnyba Maskvoje iškėlė bylą, reikalaudama, kad „McDonalds“ atšauktų iš prekybos kai kuriuos savo produktus.

„McDonald`s“ nurodė, kad užkandinės Puškino aikštėje, Maniežo aikštėje ir Taikos prospekte yra laikinai uždarytos ir kad jas „norima atidaryti kiek įmanoma greičiau“.

„Mes toliau rūpinsimės savo darbuotojais ir darysime viską, kad „McDonalds“ toliau sėkmingai dirbtų Rusijoje“, - pridūrė įmonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (384)