„Delfi“ pasidomėjo NT rinkos analitikų pozicija po to, kai socialiniuose tinkluose kilo diskusija, ką iš tiesų galima išsinuomoti sostinėje už tokią sumą.

Pasiūla Vilniuje: yra „įdomių ir įtartinų“ variantų

Nekilnojamojo turto (NT) analitikas Arnoldas Antanavičius sako, kad už 445 eurus ypatingo komforto tikėtis nereikėtų, tačiau būstą rasti įmanoma. Paprastai už minėtą kainą išeitų vieno kambario butas – šiek tiek geriau įrengtas, palyginti neseniai suremontuotas, šiuolaikiškesnis, tačiau didesnė tikimybė, kad miegamajame rajone.

„Įmanoma. Yra ir pigesnių būstų, bet čia jau reikėtų kalbėti apie žemiau vidurkio būstus Vilniuje, nes už tokią kainą daugiausia galima kalbėti apie vieno kambario, senos statybos butą. Ir jeigu šiek tiek mažesnio ploto, tai gal įmanoma ir naujesnės statybos, bet vis tiek čia bus miegamieji rajonai, miesto periferija“, – sako „Realdata“ vadovas A. Antanavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)