Praėjusiais metais radistai sėkmingai debiutavę projekte „Norim dar! – su Radistais“ ir toliau tęsia vedėjų karjerą. Šiemet jie populiaraus LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėjai. „Suprantam mergaites, joms bus daug jaudulio. Juk debiutuos televizijoje pirmą kartą. O mes prisipažinsime – bijom jas sumaišyti scenoje, nes kol kas jas sunkiai atskiriam“, – juokiasi R. Mackevičius.

Trys vilnietės Adelė, Gabrielė ir Elena Bastytės gimė ir augo sostinėje, šiuo metu jos mokosi Vilniaus Užupio gimnazijoje 12 klasėje. „Esam labai panašios: tiek išore, tiek vidumi. Draugai ir artimieji mūsų nemaišo, bet mokytojai – visuomet. Nėra nei vieno, kuris nepainiotų“, – juokiasi radistų asistentė Adelė. Anot merginos, tai dažnai pagelbsti moksluose – seserys atsiskaito viena už kitą.

Radistams tiesioginiame eteryje asistuos trynukės

Kas bent šiek tiek susipažinęs su pramogų pasauliu žino, jog naujiems veidams sunku pakliūti į eterį, o čia net 4 iškarto! Kaip tikina A. Bastytė, jas prodiuseriai atsitiktinai pastebėjo kine ir pakvietė pamėginti asistuoti renginį: „Kol kas tai mums avantiūra, neturim tikslo įsidarbinti televizijoje. Bet kas čia žino.“

Apdovanojimų kūrybos prodiuseris Šarūnas Kirdeikis nesutinka atskleisti, kaip atrodys kitas vedėjas – specialiai iš už Atlanto gabenamas robotukas. „Palieku intrigą žiūrovams, kurie pirmieji jį išvys. Galiu tik pasakyti, jog derybos su užsienio kompanija iš kurios užsakėme vedėją robotą vyko ilgai, tačiau šiuo metu jis jau keliauja į Lietuvą. O tokio lietuviai tikrai nėra matę!“ – šypsosi Š. Kirdeikis.

„TECH TOP 2015“ Lietuvoje pirmą kartą organizuojami nacionaliniai technikos apdovanojimai. Dėl 12 nominacijų varžosi net 60 produktų, o jau lapkričio 4 d. sužinosime ir „Tautos prekės ženklą“, kuriuo bus paskelbtas daugiausia balsų skirtingose kategorijose surinkęs prekės ženklas. Apdovanojimuose bus įvertintas ir didžiausias lietuviškas pasiekimas technologijų srityje – jo laimėtojui atiteks Lietuvos pasiekimo titulas.

Balsuoti už savo mėgiamiausius buitinius prietaisus ir elektronikos prietaisus galite naujienų portale „DELFI“ ir visose TOPO CENTRAS parduotuvėse iki spalio 30 d.

Radistams tiesioginiame eteryje asistuos trynukės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)