Iš tiesų, sekmadienį Kėdainių arenoje vykusiame konkurso „Mis Lietuva 2014“ finale tarp grupės „Pop Ladies“ narių Oksanos Pikul-Jasaitienės matyti nebuvo. Ant scenos dainininkės lipo trise: Liepa Mondeikaitė, Katažina Zvonkuvienė ir Natalija Bunkė. Moterys atliko finalinę renginio dainą – konkurso himną.

Susisiekus su grupės lydere Natalija Bunke paaiškėjo, kad O. Pikul-Jasaitienė savo muzikinės veiklos grupėje „Pop Ladies“ tikrai dar nebaigė.

„Ne, Oksana iš grupės tikrai nepasitraukė. Dėl tam tikrų priežasčių renginyje dalyvauti ji negalėjo. Negaliu jų atskleisti. Dainavimo ji tikrai neatsisakė. Penktadienį koncertavo su pupytėmis. Ką tik su ja šnekėjau telefonu. Šeštadienį ji koncertuos su mumis. Galėsime į feisbuką įsidėti nuotraukų kartu (juokiasi). Šeštadienį turėsime tris koncertus ir ji visuose juose dalyvaus. Vienas koncertas yra suplanuotas Rietave, kitas – Žemaičių Naumiestyje bei Panevėžyje“, – naujienų portalui DELFI situaciją paaiškino viena garsiausių šalies pramogų pasaulio atstovių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)