Finalinio koncerto metu „Švyturio arenoje“ bus galimybė gyvai stebėti ne tik 10 dainų ir atlikėjų, kuriems pavyko geriausiai pasirodyti penkiose atrankose, bet ir pirmiesiems pamatyti, kas atstovaus Lietuvai didžiausiame muzikiniame konkurse pasaulyje – „Eurovizija“.

„Pagaliau „Eurovizijos“ atrankų finalas sugrįžta į areną. Šis renginys pritraukia tūkstančius žiūrovų prie ekranų, tačiau kiekvienais metais sulaukiame laiškų su klausimais, ar yra galimybė stebėti finalą gyvai studijoje. Tad pagaliau vėl galime nudžiuginti tūkstančius žmonių, kurie galės stebėti atlikėjų pasirodymus ne per ekraną, o gyvai, arenoje. Kartu tai įpareigoja ir atlikėjus dar labiau pasistengti, dar daugiau jėgų įdėti rengiantis pasirodymui, ir nenuvilti šou stebinčių gerbėjų“, – pranešime spaudai teigia LRT vyriausias prodiuseris Audrius Giržadas.

Jau dabar žinoma, kad finale pasirodys „VB gang“ su daina „KABOOM!!!”, Silvester Belt su daina „Luktelk“, „Žalvarinis“ su daina „Gaudė Vėjai“ ir Aistè su daina „We Will Rule The World“. Dar liko 6 vietos laisvos. Jos užsipildys per artimiausius tris šeštadienius – tuomet bus aiškus finalininkų dešimtukas.

Savo pasirodymą surengs ir praėjusių metų nugalėtoja Monika Linkytė su daina „Čiūto tūto“. Klaipėdoje koncerto metu bus ir daugiau muzikinių staigmenų, kurios šiuo metu dar nėra atskleidžiamos.

Bus galimybė stebėti ir generalinę repeticiją. Į ją Klaipėdos miesto savivaldybė ketina pakviesti vaikus ir sukurti jiems išskirtinę pramogą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją