Vienas tokių – Paulius Rimeikis. Praėjusį penktadienį šis dalyvis sukrėtė „Žmonės 2019" apdovanojimų sceną, kartu su atlikėju Mantu Jankavičiumi dainavęs kūrinį „Barcelona", kuriame atliko legendinę Montserrat Caballe soprano partiją. Pauliui pasirodžius scenoje, į apdovanojimus susirinkusios garsenybės vienuolikamečiui berniukui plojo atsistoję, skelbiama pranešime spaudai.

„Nesu girdėjęs versijos, kad vietoj operos solistės partiją dainuotų berniukas nemutuotu diskanto balsu. Tai ypač originalu, ir mane iki širdies gelmių jaudino šis pasirodymo unikalumas. Pauliaus balsas yra išskirtinis. Jis kaip koks deimantas. Čia, kaip kokiais tarybiniais metais buvusi sensacija Roberto Lorreti, deja, po mutacijos – viskas keičiasi, tačiau, tikiuosi, kad Pauliui tas negresia", – apie Paulių sako kartu su juo scenoje pasirodęs projekto mokytojas Mantas Jankavičius.

Apie Pauliaus unikalumą dar prieš jo pasirodymą vienuose ryškiausių apdovanojimų šalyje kalbėjo ir projekto mokytoja Monika Marija. Ji užtikrinta – su tokiu vokalu Paulius projekte neabejotinai išsiskiria ir turi didžiules perspektyvas didžiojoje scenoje.

Savo aistrą operai Paulius atrado netikėtai įsijungęs klasikinės muzikos kanalą ir pabandęs dainuoti ten išgirstus kūrinius.

„Kartą įsijungiau televizorių ir ieškojau kanalų, kur grotų klasikinė muzika. Radau tokį kanalą, pradėjau linguoti ir po truputį pradėjau niūniuoti tai, ką girdėjau", – apie susidomėjimą tokia muzika sako pats Paulius. Jo mama paantrina – nuo mažų dienų būtent klasikinė muzika ramina berniuką, o kaskart išgirdęs operos kūrinį, visuomet norėdavo dainuoti kartu.

Pauliaus pasirodymas „Žmonės 2019" apdovanojimuose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)