Naujienų portalas DELFI laidos vedėjų pasiteiravo, ką simbolizuoja ši nuotrauka. „Ši reklama gali reikšti, pavyzdžiui, kad „Rolandas pasiilgo Jono po atostogų“ arba „Rolandas sužinojo, kad Jonas laukiasi“, – šmaikštavo R. Mackevičius. Jis sakė, jam gražios visos reklamos, kurios yra linksmos ir juokingos.

Po šių plakatų pasirodymo viešose miesto vietose R. Mackevičius pasakojo sulaukęs žinomos ponios iš Kauno skambučio: „Sakė, kad nesibučiuos dabar su manimi, nebent į pakaušį. Kiekvienas sprendžia pagal save. Pavyzdžiui, pas musulmonus broliška meilė – labai vertinamas dalykas, negi vyras vyrui turi būti vilkas?“

Savąja nuotraukos interpretacija pasidalino ir antrasis laidos vedėjas Jonas Nainys. Anot jo, ši sustabdyta akimirka simbolizuoja septynerių metų meilę ir atsidavimą vienas kitam. „Iki šiol nuotraukose aš apsikabindavau Rolą, bet matyt, atėjo metas jam parodyti, kaip mane myli. Gražu žiūrėt, kaip jis didelėmis bei plačiomis rankomis mane apkabina“, – aiškino pašnekovas.

Naujos LNK laidos reklaminė kampanija mieste


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)