„Man nusibodo, kad žurnalistai tampo mane kaip nustipusią katę. Trejus metus neinu į jokias laidas, specialiai tą darau, nes nepageidauju dėmesio. Tačiau manęs vis vien nepalieka ramybėje“, - pasipiktinimo neslėps D. Bunkus. Viešam interviu verslininkas ryžosi tikėdamasis, kad atsakęs į visus žiniasklaidą ir visuomenę dominančius klausimus, daugiau žurnalistų skambučių nesulauks. Atviram interviu apie tai, ar iš tiesų su dainininke išsiskyrė dėl neištikimybės, ir ką reiškia gyventi su garsia moterimi, Danielius ryžosi po melagių diena vadinamos Balandžio 1-osios.

Tądien viename interneto portale pasirodė straipsnis, kuriame neva surašytos tikrosios garsios dainininkės Natalijos Bunkės ir jos antrojo vyro Danieliaus skyrybų priežastys. Buvo teigiama, kad jų iniciatorius – sutuoktinis Danielius, Nataliją norėjęs palikti jau tuomet, kai jų sūnui tebuvo keli mėnesiai. Taip pat buvo rašoma, kad Natalija Bunkė taikėsi su vyro polinkiu svetimoteriauti, o sutuoktinis aistroms patenkinti netgi rengdavo svingerių vakarėlius. Buvo skelbiama, kad skyrybų metu sutuoktiniai neva pasirašė vadinamąją „tylos“ sutartį, kuria draudžiama žiniasklaidai atskleisti skyrybų detales, ir pasakoti apie buvusį santuokinį gyvenimą.

„Neatmetu galimybės kreiptis į teismą ir ginti savo garbę“, - teigs D.Bunkus. Pirmas išskirtinis Natalijos Bunkės vyro interviu apie tai, kodėl iširo jų santuoka. Ir ar iš tiesų, kaip buvo spėliojama, skyrybų priežastimi tapo Danieliaus neištikimybė?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (198)