Poros liudininkais vestuvėse buvo žymusis Andrius Užkalnis su drauge.

„Mes tikrai jokio baliaus neplanavom, bet čia staiga per porą dienų reikėjo viską suplanuoti ir taip išėjo. Norėjom kaip paprasčiau ir geriau, o išėjo kaip visada“, - apie vestuves pasakojo jaunoji.

Ir nors porą skirią beveik 30 metų, sutuoktiniai problemos nemato.

„Meilei metai įtakos neturi, meilei įtaką turi žmogaus siela, o kiek jo sielai metų mes nežinom. Visiškai nesureikšminu šio dalyko, ir iš vis jis jaučiasi ne pagal metus, kas jį pažįsta, sako, kad jam 40 – 45 metai, nes jis trykšta energija“, - žurnalistams pasakojo naujoji Vilčinsko žmona.

Arvydas su Rūta pradėjo bendrauti, kai abu turėjo kitas šeimas. Tiek Rūta, tiek Arvydas negalvojo, kad netikėtas susitikimas pakeis jų gyvenimą.

„Yra žmonių, kurie Rūtą vadina barakuda. Mano skyrybos ir jos skyrybos nieko bendro absoliučiai neturi su mūsų santykiais“, - pasakoja A. Vilčinskas.

Arvydas su Rūta susipažino tuomet, kai vyras atvyko į Airiją bei ten surengė kelis koncertus.

„Prieš koncertą ji norėjo nusifotografuoti. Patraukė dėmesį tuo, kad paprašė pakelti ją ant rankų. Žinoma, ne kiekvieną dieną graži mergina tokių dalykų prašo ir tuo dėmesį patraukia. Bet tada tai buvo viskas, nes ji buvo su vyru, aš buvau su žmona“, - pirmadienio vakarą laidoje KK2 pasakos A. Vilčinskas.

Jaunavedžius pakalbino ir LNK laida „Nuo... Iki...“. Čia Vilčinskai prakalbo apie atžalas.

„Jei jų bus, kodėl ne? Kaip nuspręs Rūta, taip ir bus...“, - sakė
Arvydas Vilčinskas.

Tuo metu Rūta buvo užtikrintesnė.

„Kaip Dievas duos. Bet norėčiau jį padaryti tėčiu dar kartą“, - teigė A.Vilčinsko žmona.

Po vos pusmetį trukusios draugystės dainininkas Arvydas Vilčinskas ir grožio specialistė Rūta Gajauskaitė aukso žiedus sumainė kuklioje ceremonijoje prieš savaitę.

„Mes pasirenkame tas moteris, kurios mus jau senai išsirinko. Tai man tik atrodo, kad aš išsirinkau. Gerai, kai moterys gudrios, ir kažkaip padaro, kad mums atrodo, kad mes jas renkamės. Jei ji nenorėtų, tai nieko ir nebūtų“, - sako ketvirtą kartą vedęs Arvydas Vilčinskas.

Pasak garsaus vyro, su Rūta jis tikisi nugyventi, kaip liaudyje sakoma, iki grabo lentos. „Kaip bebūtų, vestuvių daugiau nebus...“, - teigė garsus dainininkas.

Tuo tarpu jo žmona tapusi Rūta atskleidė, kaip Arvydas jai pasipiršo.

„Pirma apie santuoką niekada neužsiminiau. Tai buvo jo noras. Arvydas pasipiršo ant kelių. Aš tiesiog gulėjau lovoje, jis atnešė rytinės kavos, ir tiesiog pasipiršo. Sakau – ką tu čia, juokauji? Nejuokauk. Tai jis dar kartą atsiklaupė...“, - pasakos Rūta.

Po santuokos ceremonijos Rūta ir Arvydas savaitgaliui išvyko į Birštoną.

„Laukia daug koncertų, tad kopinėti medų nėra kada“, - iškart po santuokos išskirtiniame interviu teigė Arvydas.

Po dviejų mėnesių pora vyks į Romą. Ramybės – to pasak jaunavedžių jie dabar trokšta labiausiai, mat žurnalistų dėmesys iš tiesų vargina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)