Vitaminai – smulkiamolekuliai organiniai junginiai, kurie turi būti gaunami su maistu ir organizmo naudojami ne energijai išgauti (kaip maistas), o kaip valdymo, kofermentinės ir panašios medžiagos. Paprastai organizmas vitamino molekulių negamina visiškai arba gamina pernelyg mažai.
Pomidorai turi daugybę privalumų sveikatai. Iš tiesų jie yra neįtikėtinai universalūs ir gali būti naudojami begalei patiekalų. Juos taip pat...
Mokslininkai informuoja apie galimas sąsajas tarp pomėgio valgyti žuvį ir odos vėžio. Šitokią prielaidą jie grindžia tuo, kad populiariausių...
Vasara sunkiai įsivaizduojama be kefyro – juk šis gėrimas yra pagrindinis ingredientas nuo karščių gelbėjančių šaltibarščių gamyboje.
Vėl pabudote naktį, nes koją sutraukė mėšlungis ? O gal pajutote spazmus blauzdoje, ramiai išsitiesę ant sofos ir skaitydami knygą? Kodėl taip...
Arbūzas – sultingas vaisius, įprastai skanaujamas žalias vietoje deserto. Nors neturi daug kalorijų, organizmui arbūzai suteikia B grupės vitaminų...