svirplių miltai

8 straipsnių

svirplių miltai – tai miltai, pagaminti iš džiovintų svirplių. Juose gausu baltymų, geležies, kalcio, B grupės vitaminų. Miltai naudojami tik kaip praturtinantis prieskonis.

Paulius Jurkevičius

Netiesa, kad derėtų baimintis Biržų duonos, kurią dabar de facto vadins vabalų duona. Sviestas ir dešra jai lygiai taip pat pritiks į draugiją, kaip ir anų laikų įprastai iškeptai, be svirplių miltų. Nes tyko dar viena netiesa: esą žinojimas yra geriau už nežinojimą. Jeigu neskelbtų, iš ko padaryti ...

Parengė Rūta Levickaitė

Jei prieš keletą metų būtumėte pasakę draugams, kad propaguojate sveiką gyvenseną ir geriate angliukus, 7 val. ryto einate į blaivias šėliones su draugais, o vakarais verdate kaulų sultinį, kai kuriems būtumėte pasirodę kaip tikri keistuoliai. Tačiau yra ir dar keistesnių būdų, kaip žmonės stengiasi...