šaltiena

šaltiena

Šaltiena – mėsos, kaulų nuoviro drebučiai su mėsos gabaliukais. Plačiai paplitęs patiekalas Rytų Europos virtuvėse.

Tai vienas seniausių būdų prailginti mėsos galiojimo laiką ir nešvaistyti maisto – patiekalas itin naudingas ir sveikatai

Daugeliui šaltiena yra nostalgiškas patiekalas , dar nuo vaikystės užimdavęs garbingą vietą ant vaišių stalo, kai per didžiąsias metų šventes...

Pasirodo, itin populiarus velykinis patiekalas ant tautiečių stalo – toli gražu ne lietuviška autentika

Kone kiekvienuose namuose per Velykas ruošiamas netikras zuikis. Anot lietuvių kultūros puoselėtojų, išties tai yra patiekalas atėjūnas. Be mėsos...

Legendinis turgus ūžia prieš Velykas: kas brangsta, kas pinga, o viena prekė šiemet paklausi kaip niekada iki šiol (1)

Paskutinę prieš Velykas Veisiejų turgaus dieną Lazdijų krašto dzūkai ne tik skubėjo pirkti tai, ko prireiks paskutinėmis Gavėnios pasninko dienomis...

Laidoje „Receptų receptai“ – 10 idėjų Velykų stalui

Šeštadieniais, 11 val „Delfi TV“ žiūrovus kviečia eksperimentuoti virtuvėje kartu su čia rodoma laida „Receptų receptai“. Kaskart net 10...

Neįsivaizduojantiems Velykų be majonezo – naminio ir sveikatai palankesnio produkto receptas

Nors populiaru Benedikto kiaušinius valgyti su olandišku padažu, o prie virtų su lukštu kiaušinių pusryčiams skanauti avokadą ir paskrudintą duonos...

1 2 3 4 5 6 7
Delfi Plius Katie Linsell ir Jack Sidders

Pagrindinė Londono prekybos gatvė vis dar kenčia