Manų košė

Užkalnis naikina. Didysis sovietinės praeities patiekalų, kurie turi išnykti, sąrašas (88)

Rašysiu apie patiekalus, kurie turi dingti (mano požiūriu). Jie gastronomijai tas pats, kas kultūrai yra Eldaro Riazanovo filmai, kas yra lietuviškas...

Klementina ir nesitikėjo, kad jos pasidalytas receptas internete sukels šitokias aistras: vieni gyrė, kiti neslėpė pasibjaurėjimo (20)

Pirmą kartą socialinių tinklų maisto gamintojų grupėje patiekalu pasidalinusi vilnietė net nesitikėjo, kad postas sukels tokias aistras. Už...

Prof. Rimvydas Laužikas: Užgavėnės Žemaitijoje skyrėsi nuo aukštaitiškų ir tradicijomis, ir valgiais

Užgavėnės – tai tarsi pirmas žingsnis pavasario link, kai po tamsios žiemos norisi jas švęsti skanaujant gardžius patiekalus . Nors jos mums...

Vlada Dapkos: nesuvokiu, kodėl iki šiol Lietuvoje taikomos nuolaidos saldumynams? (1)

Sveiki, mano vardas Vlada Dapkos ir aš esu bulimoreksikė (bulimikė + anoreksikė) remisijoje. Dažnai iš moterų girdžiu kone pasididžiuojant sakant:...

Šiuos pusryčius ekspertai liaupsina ne veltui: štai kas nutiks, jei rytą pradėsite nuo košės palygino skirtingų kruopų naudą (3)

Kol vieni renkasi, ką greito ir skanaus suvalgyti pusryčiams, o kiti iš skubėjimo tiesiog juos praleidžia, panašu, kad labiausiai išlošia tie, kurie...