Rašysiu apie patiekalus, kurie turi dingti (mano požiūriu). Jie gastronomijai tas pats, kas kultūrai yra Eldaro Riazanovo filmai, kas yra lietuviškas...
Pirmą kartą socialinių tinklų maisto gamintojų grupėje patiekalu pasidalinusi vilnietė net nesitikėjo, kad postas sukels tokias aistras. Už...
Užgavėnės – tai tarsi pirmas žingsnis pavasario link, kai po tamsios žiemos norisi jas švęsti skanaujant gardžius patiekalus . Nors jos mums...
Sveiki, mano vardas Vlada Dapkos ir aš esu bulimoreksikė (bulimikė + anoreksikė) remisijoje. Dažnai iš moterų girdžiu kone pasididžiuojant sakant:...
Kol vieni renkasi, ką greito ir skanaus suvalgyti pusryčiams, o kiti iš skubėjimo tiesiog juos praleidžia, panašu, kad labiausiai išlošia tie, kurie...