kreivabudė

Vaiva papasakojo, kokių grybų prisirenka žiemą – žmonės, pamatę su krepšiu iš miško, stabdo ir klausia, iš kur

Vieniems grybavimo sezonas baigiasi vėlų rudenį, o kiti miško gėrybes renka net ir žiemą. Vaiva sako, kad žmonės stebisi, ko miške tokiu metu...

Nuo eksperimentų Molėtų miškuose iki laboratorijos Vilniaus rajone: šeimos užauginti gurmaniški grybai virs kai kuo netikėtu

Covid-19 pandemijos metu miškingame ir ežerais turtingame Molėtų rajone Audriui Bražėnui toptelėjo mintis, šiandien virtusi sparčiai augančiu...

„Moving Mountains“ produktai: skani alternatyva mėsai

Visame pasaulyje stebima tendencija, kad vis daugiau žmonių domisi sveika ir tvaria mityba , rūpinasi aplinkosauga, ieško alternatyvų mėsai, todėl...

Garaže išdygo nematytas grybas: ekspertas pasakė, ką su juo daryti ir ar galima valgyti

Vieniems grybų tenka keliauti į mišką, o kiti jų randa tiesiog garaže. Štai taip pasisekė Adui, kuris vieną dieną užsukęs į garažą ten...

Po pasaulį keliauja nematoma grėsmė, kurią sustabdyti būdų nėra: mokslininkai ją vadina globaliu biocheminiu ginklu

Plika akimi nematomos tūkstančius kilometrų įveikiančios dalelės nepaiso valstybių sienų ir pasieks, kad ir kur bebūtumėt. Jų yra ore, kuriuo...