Ši trinta pomidorų sriuba – tiršta ir labai soti. Užtruksite kiek daugiau nei pusvalandį, kol paruošite. Tokios gardžios trintos pomidorų srubos neatsisakys ir svečiai.
Kiaulienos faršas
9 straipsnių
Šiandien siūlome gabalėlį Italijos – lazaniją! Pasistengti reikės, užtruks gaminimo procesas, bet, patikiname, – patiekalu tikrai mėgausitės. Kepimo pabaigoje lazaniją apibarstykite sūriu ir patiekite.
Faršu ir ryžiais įdarytos paprikos – puikus pasirinkimas pietums. Paruošimas truks apie 17 minučių, dar apie pusvalandį kepsite orkaitėje. Valgykite įdarytas paprikas vienas ar su mėgiamu garnyru.
Ant šv. Velykų stalo dažnai puikuojasi mėsos ar liežuvio vyniotinis. Tad šįkart kviečiame jį pasigaminti patiems. Liežuvio vyniotinio skonį įvertins visi.
Bulvių apkepas patogus tuo, kad paruoštą patiekalą pakanka pašauti į orkaitę ir pamiršti tol, kol iškeps. Iškepusį bulvių akepą apibarstykite žalumynais ir valgykite su mėgiamu padažu ar grietine.
Cepelinai gali būti kitokie. Šiem net nereikės bulvių tarkių naudosite išvirtas bulves. kitokius cepelinus pateikite su mėgiamu padažu: grietine ar grietinės ir spirgučių pagardu.
Ieškantiems gana paprasto ir greitai pagaminami patiekalo siūlome kotletus. Paruošti faršą neužtruksite, o ir kol iškeps, neteks prie keptuvės stovėti. Kotletus patiekite su megstamu garnyru.
Rudenį karaliauja visos daržovės, o ypač bulvės, nes iš jų galima pagaminti galybę skaniausių patiekalų. Štai 2 skirtingi apkepai-pyragai, kurie ir greitai pagaminami, ir labai labai gardūs.
Jei niekad neruošėte balandėlių, nesibaidykite - paruošimas tikrai labai paprastas. Darbo apie 30 min. kepimo ir troškinimo po dangčiu apie 45 min., o rezultatas nudžiugins ne vieną išalkusį pilvą.