Jurgita Vaskel

19 straipsnių

Jurgita Vaskel

Kreminė, tirpstanti burnoje, švelniai saldi, su trintomis uogomis ar bet kokiais kitais priedais – panakota vienas tų dangiškų desertų, kelių ingredientų stebuklų, kurie vainikuoja bet kuriuos pietus. O ją paruošti taip paprasta, kad gebės net ir vaikai. Jei ieškote idėjos šį sekmadienį minimai Moti...

Jurgita Vaskel

Takai – traškus, skanus ir smagus patiekalas. Daug mėsos, daug daržovių, gardus padažas. Juos paprasta gaminti ir įdaryti tinka tikriausiai viskuo, ką turite po ranka. Tai vienas patiekalų, kuriuos ruošiant improvizacijos itin sveikintinos ir aklai sekti receptu neprivaloma. Bene greičiausi takai ga...

Jurgita Vaskel

Namuose juokaujame, kad lietuviai gimė turėdami bulvių ir varškės genus. Dėl pirmųjų viskas aišku – kugelis, cepelinai, žemaičiai, virtos bulvės su krapais kiekvienam lietuviui glosto širdį ir skrandį. Kas stebuklingo slypi varškėje? Į šį klausimą geriausiai atsakysite tik patys sau, bet viena tikra...