Bulvės valdo, ir joks save gerbiantis lietuviškos virtuvės restoranas ar smulki užeiga nenori atsisakyti malonumo klientui iškepti bulvinių blynų. Greičiausiai kiekvienas mūsų taip pat esame ekspertai geriausių bulvinių blynų, kurie kepami, be jokios abejonės, asmeninėse virtuvėse.
2022.01.19 10:57
Greiti ir traškūs bulviniai blynai: šių produktų greičiausiai jau turėsite po ranka, o skonis nustebins!
www.DELFI.lt
FOTO:
Prancūzų filosofas ir literatūros kritikas Roland'as Barthesas 1957 metais išleistame esė rinkinyje gruzdintas bulvytes pavadino „patriotiškomis“ ir „tikruoju prancūziškumo ženklu, atsiskleidžiančiu per maistą“. Nors kilusios iš Pietų Amerikos, bulvės tradiciškai laikomos savomis daugelyje pasaulio šalių. Jų patiekalai – taip pat.