Ikrai

32 straipsnių

Ikrai – į vandenį neršiami žuvų, varliagyvių, moliuskų, dygiaodžių kiaušiniai.

Lisa Fleisher

Vieną 2020 m. savaitgalį virtuvės šefui Francesco Guarracino paskambino vienas iš jo nuolatinių klientų, labai turtingas žmogus, tuo metu kaip tik skridęs iš Londono į Dubajų. Tą vakarą jis nekantravo paragauti savo mėgstamo patiekalo su trumais restorane „Roberto’s“, kuriame F. Guarracino dirba vyr...

Žuvininkystės tarnybos prie Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerijos Rytų regiono žuvivaisos skyriuje Ignalinoje ir Pietų regiono žuvivaisos skyriuje Laukystoje ir Simne dirbtinai išveisti paauginti lydekaičių jaunikliai gausiai papildė šalies vandens telkinius. Balandžio– gegužės mėn. 3 mln. vn...

Ikrai - tikras delikatesas, tačiau jei norite pajusti tikrą jų skonį, privalote žinoti keletą gudrybių, kaip tinkamai paruošti šį skanėstą. KABLYS.lt dalinasi patarimais, kurie pravers kiekvienam žuvies patiekalų mėgėjui.

Gabrielė Janonytė

Tiems, kas nori padegustuoti ypatingų jūrų gėrybių ir egzotiškų žuvų, nebūtina važiuoti į tolimas egzotiškas šalis – į mūsų šalį užsienio tiekėjai atveža aukščiausios klasės produktų. Austrės, geriausi pasaulyje ančiuviai ir brangiausi ikrai – lietuviai mėgaujasi išskirtiniais skoniais.