Drėgmė paprastai reiškia vandenį mažais kiekiais.
Drėgmės kiekis (drėgnumas) labai svarbus įvairiuose maisto produktuose, tokiuose kaip sūris, bei džiovintuose produktuose, pvz., arbatoje. Per didelė drėgmė gali pagreitinti bakterijų dauginimąsi, maisto gedimą, pelyjimą, puvimą.
Artėjant vorų dauginimosi sezonui, esant vėsesniems, drėgnokiems orams, daugelis tikriausiai pastebėjo, kad namuose padaugėjo vorų.
Patys šie sidabriniai vabzdžiai nėra savaime pavojingi, tačiau, pripažinkime, nebūtų malonu tokius matyti lankstant savo vonioje. Taip pat jie...
Kodėl savo namuose jaučiatės prastai: jums džiūsta gleivinė ir kamuoja kvėpavimo takų ligos, dažniau užpuola alergijos, mikrobai ir kiti...
Maža juokų, kai namuose įsiveisia pelėsio grybelis. Pirmiausia subjaurojamos tos namų vietos, kuriose jis atsiranda, antra – pelėsis kelia...
Gyventojams ėmus taupyti elektrą, vis daugiau šeimų nenori naudotis ir skalbinių džiovykle. Portale „Express.co.uk“ ekspertas papasakojo, kaip dar...