Bouillabaisse

Užkalnis nusivylęs maistu: blanku, praaušę ir brangu (1)

Klaipėdai (kaip ir visai Lietuvai) visada reikėjo daugiau jūros maisto. Klaipėdai - nes ji prie jūros, o žmonės prie jūrų normaliose šalyse valgo...

5 vaikų mama, meilės emigrantė Jolita – apie neįtikėtiną sėkmę svetur: susikūriau Lietuvą Prancūzijoje (4)

Ar iš tikrųjų prancūzai tokie „pasikėlę“? Ar tiesa, kad dauguma vyrų – lovelasai, turintys meilužes, o tikros prancūzės neišeis iš namų...

Užkalnis: keista, bet jau pasiilgau Lietuvos maisto (12)

Tai gali atrodyti keista, tas pasiilgimas: pirmiausia, aš dabar gyvenu Italijoje, kur maistas – vienas geriausių pasaulyje, o antriausia – aš iš...

Gardžiąją žuvienę gamino tiek senovės lietuviai, tiek – prancūzai: patarimai, kaip išsivirti skaniausią žuvienę namuose (1)

Kvapni, skoninga ir sveika – tai žuvienė, kurios gaminimo tradicijos siekia mūsų protėvius. Nuo lietuviškosios eršketų žuvienės iki...

Susižavėjimo verti prancūzų valgymo įpročiai: atkreipkite dėmesį, jei norite valgyti kaip jie (2)

Trumpai ariant, prancūzai valgo viską. Prancūzijoje, kaip ir daugelyje pažengusių šalių, yra ir visavalgių, ir vegetarų, ir veganų, yra...

Į Prancūziją - kultūros ir maisto! faktai apie prancūzišką maistą (1)

Daiva Žeimytė-Bilienė, laida „Iš esmės“, Virginija Spurytė

Įvertino Putino užmojus užpulti Japoniją: tai – ne kliedesiai  (25)

Natalia Drozdiak, Daryna Krasnolutska

Ukrainos prašymai prisijungti prie NATO vis garsėja