Bouillabaisse

Gardžiąją žuvienę gamino tiek senovės lietuviai, tiek – prancūzai: patarimai, kaip išsivirti skaniausią žuvienę namuose (4)

Kvapni, skoninga ir sveika – tai žuvienė, kurios gaminimo tradicijos siekia mūsų protėvius. Nuo lietuviškosios eršketų žuvienės iki...

Susižavėjimo verti prancūzų valgymo įpročiai: atkreipkite dėmesį, jei norite valgyti kaip jie (32)

Trumpai ariant, prancūzai valgo viską. Prancūzijoje, kaip ir daugelyje pažengusių šalių, yra ir visavalgių, ir vegetarų, ir veganų, yra...

Užkalnis: toks puikus maistas turėtų kainuoti bent dvigubai brangiau (189)

Atsiprašau, kad vėl miniu antraštėje kainas, bet čia kalti jūs, skaitytojai: jums taip patinka apie tuos eurus skaityti. Maistas lietuviui retai...

Restoraną miške įkūrę šefai atskleidė, kaip net grikius su mėsos konservais paversti išskirtinai skaniu patiekalu (5)

Liepos 14–22 d. Rumšiškėse vyko Lietuvos skautų judėjimo šimtmečiui skirta Tautinė stovykla „Laužų karta“. Čia susirinko daugiau nei...

Kalėdinė iškyla: užburiantys kadrai ir žiemiški lauke ruošti patiekalai (6)

Asmeninį maisto fotografijos projektą „52 kartai“ įgyvendinantis fotografas Robertas Daskevičius metams baigiantis pristato naują fotosesiją...