balandėliai

Balandėliai – kepkite juos orkaitėje

Užsimanę balandėlių žinome, kad virtuvėje teks šiek tiek užtrukti. Tačiau jau vien pagalvojus apie gardų patiekalą, ima rinktis seilės....

Lietuvoje gyvenanti egiptietė Esraa – apie lietuvių būdą, maistą ir vestuves: Egipte svečių ateina tūkstančiai, o pas jus – vos dešimt

Vietoje saulėtojo Egipto – visiškai nepažįstama Lietuva. Būtent taip būtų galima apibūdinti egiptietės Esraa gyvenimo kryptį, kurią moteris...

5 blynų receptai pusryčiams ir Audronės gudrybės, kaip iškepti juos minkštus ir purius

Maisto tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė žino įvairiausių blynų ir blynelių receptų . Sako, dažniausiai...

Rimvydas Valatka. Bejėgė kalba? (10)

Lietuvių kalba neatlaiko Rusijos ir jos protektoratu paverstos Baltarusijos mėtomų iššūkių. Kaip ir bet kokia kita europinė kalba, ji lyg ir bejėgė...

Lietuvoje gyvenantis rumunas Stefan įsitikinęs: senas tradicijas turintis rumuniškas patiekalas sarmalė gali pakeisti balandėlius

Kiekviena šalis išsiskiria savo tradiciniais patiekalais ir jų receptais. Lietuvių virtuvė yra neatsiejama nuo sočių cepelinų, šaltibarščių ir...

1 2 3 4 5 6 7 8 9