Šis desertas – sausainių su avižiniais dribsniais – labai skanus. Be to, jį galima priskirti sveikesnių gardėsių kategorijai. Tad sausainių su avižiniais dribsniais drąsiai duokite ir vaikams.
avižiniai dribsniai
50 straipsnių
Šis šokoladinis desertas su ryžių paplotėliais greitai ras vietą tiek ant kasdienio, tiek ant šventinio stalo. Prieš patiekdami, desertą atšaldykite šaldytuve. Pieniško šokolado desertas puikiai tinka ir dovanai.
Avižinių dribsnių ir morkų keksiukai – puikus receptas norintiems mėgautis sveikesniu desertu. Gaminant šį patiekalą nereikės nė gramo cukraus. Patiekite avižinių dribsnių ir morkų keksiukus su mėlynių uogiene arba valgykite vienus.
Šis trupininis obuolių pyragas – vienas gardžiausių. Gana nesudėtingai paruošiamas, o vertas ypatingų pagyrų. Iškeptą obuolių pyragą patiekite su ledais.
Ieškantiems sveikuoliškų užkandžių kviečiame išsikepti obuolių ir avižinių dribsnių batonėlius. Tai puikus energijos šaltinis tiek mažam, tiek dideliam. Obuolių ir avižinių dribsnių batonėlius tinka įsidėti ir į pietų dėžutę.
Norite pusryčiams kepti avižinius blynelius, tačiau neturite avižinių miltų? Ne bėda – jums tereikia dribsnių ir maišytuvo. Greitai paruošiami itin gardūs avižinių dribsnių blyneliai patiks ir mažiesiems ragautojams.
Tiks ir pusryčiams, ir užkandžiui prie arbatos – sveikuoliški keksiukai su cukinija tampa puikiu ir itin gardžiu būdu išnaudoti gausų šių daržovių derlių.
Pavasaris pagaliau ne tik kalendoriuje, bet ir už lango, o jam atėjus paprastai ir savo lėkštėje norisi gaivos, lengvumo, o kartu ir maistingo, sveiko pasirinkimo net smaližiams, juk maudymosi kostiumėlių sezonas – čia pat! Ta proga ant stalo keliauja pavasario žvaigžde galintis tapti desertas: joki...
Kad medžiagų apykaita būtų gera, negalima praleisti pusryčių: kad suaktyvėtų medžiagų apykaitos procesai, intensyviai degtų riebalai, valgyti ryte reikia pradėti ne vėliau kaip praėjus valandai po pabudimo.
Smarkiai pabrangęs pigiausių maisto produktų krepšelis dalį žmonių jau skatina riboti savo išlaidas. Tačiau kai kurie verslo atstovai nemato sumažėjusio vartojimo. Jie sako, kad paruoštų prekių pirkimas auga, žmonės įsigyja ir daugiau miltinių produktų, praneša LNK Žinios.
Kiekvienas žmogus gali turėti aukštą cholesterolio kiekį kraujyje, nepriklausomai nuo amžiaus, tautybės ar lyties. Intensyvus rūkymas, skurdi mityba, fizinio aktyvumo nebuvimas, nutukimas ir kiti veiksniai didina cholesterolį ir riziką susirgti širdies ligomis. Gera žinia ta, kad daugelį šių veiksni...
Avižinių dribsnių keksiukai, kurių išorė traški, o vidus – drėgnas.
Tai sausainiai, kuriais drąsiai galima palepinti savo vaikus ir pavaišinti lieknėjančias drauges. Ne tik skanu, bet ir sveika!
Pusryčiai kiekvienam, ypač augančiam organizmui, yra svarbi dienos pradžia. Tačiau dėl greito gyvenimo tempo ir netinkamai susiformavusių įpročių jie dažnai praleidžiami arba pasirenkami netinkami. Kaip šį įprotį prisijaukinti ir kokius receptus rinktis, kad kas rytą jūsų vaikai pasistiprintų ir ska...
Skaičiuojame jau aštuntą karantino savaitę, todėl minčių, ką pasigaminti – neišvengiamai pritrūksta. Tačiau nustebsite, kiek patiekalų galite sukurti su paprasčiausiu ingredientu, esančiu kiekvieno iš mūsų spintelėse. Ir tas ingredientas – tai avižos.
Netikėtai gimęs žalias pyragas, kuriam šios ryškios spalvos suteikia špinatai.
Sveikuoliški avižų batonėliai, kuriuos lengvai pasigaminsite namie, o paragavę daugiau nenorėsite jų pirkti parduotuvėje. Ir sveika, ir skanu – ruošite juos su malonumu.
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.