„Ant medinės lentelės“

Restorano vertas patiekalas namuose – sūriu įdaryta vištienos krūtinėlė

Špinatų žaluma, tįstantis „VILVI Gouda“ sūris, charakterio suteikiantis aromatingas „VILVI Memel blue“ sūris, saulėje džiovinti pomidorai…...

„Iki“ atsinaujina: pristato naują šūkį, reklamos kampaniją ir vizualinį identitetą

Prekybos tinklas „Iki“ šį pavasarį pasitiks kaip reikiant atsinaujinęs – nuo šios savaitės keičiasi jo vizualinis identitetas, startuoja...

Pristatydama antrąją savo knygą tinklaraštininkė Kristina linkėjo, kad ji „pasipuoštų“ riebalų dėmėmis: man tai bus ypatingas komplimentas

Kelerius metus tik ir girdėjusi raginimus rašyti antrą knygą , galiausiai tinklaraščio „ Ant medinės lentelės “ kūrėja Kristina...

Žinoma maisto tinklaraštininkė parodė, kaip išsikepti idealiai minkštą ir sultingą vištieną

Grilio mėgėjai tikrai nesnaudžia ir išnaudoja visas vasaros dovanojamas saulėtas dienas gardžiam laikui gamtoje. Savaitgalio išvyką į gamtą jau...

Jei nebuvo laiko pagalvoti apie kalėdinio stalo meniu: 5 greiti patiekalai, kuriuos pagaminti gali kiekvienas

Maistas – vienas svarbiausių šventinių atributų, tačiau jeigu iki Kalėdų likus kelioms dienoms meniu dar nesusidėliojote – ne bėda. Tiems, kurie...