H. Clinton žada rasti laiko jogai ir pasivaikščiojimams, o taip pat ir vengti nesveiko maisto.

„The Times“ atskleidė dar vieną H. Clinton mitybos ypatumą – ji mėgsta aštrius pipirus, rašo yahoo.com. Pipirų nauda sveikatai aptarta jau daugybę kartų: juose gausu vitaminų A ir C, kalio ir ląstelienos. Be to, pipirai turi mažai kalorijų.

„H. Clinton įsitikinusi, kad jalapeno pipirai jai suteikia metabolinių pajėgumų kovoti su potraukiu saldumynams. Be to, šie aštrūs pipirai suaktyvina endorfino judėjimą, o tai Hillary padeda susidoroti su kampanijos metu patiriamu stresu“, - sakė mitybos ir sveiktos gyvensenos specialistė J.J. Virgin.

Aštrus maistas, kaip rodo atlikti moksliniai tyrimai, naudingas sveikatai, nes mažina riziką mirti nuo širdies ligų, vėžio ar kvėpavimo takų ligų. Kaip teigiama „The Times“ išpublikuotame straipsnyje, H. Clinton nesilaiko kokios nors specifinės dietos, nors jos vyras Billas yra veganas, o dukra Chelsea nevartoja gliuteno sudėtyje turinčių produktų. H. Clinton teigia paisanti visiems gerai žinomos taisyklės: jei maistas atrodo nepatraukliai, turbūt jis nėra tau tinkamas.

J. J. Virgin mano, kad nepaistant to, kad iš pirmo žvilgsnio ši filosofija gali atrodyti patraukli, nerimą kelia pernelyg apibendrintas požiūris į maitinimąsi.

„Akivaizdu, kad cukrus įsliūkina ten, kur mes jo niekada nebūtume ieškoję, pavyzdžiui, į pusryčių bandelę, liesą latę ar žaliąjį kokteilį; taigi galbūt jos kampanijos rengėjams derėtų paieškoti paslėpto cukraus, kad nebūtų pakenkta sveikuoliškai jos priešrinkiminei kampanijai“, - sakė J. J. Virgin.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)