Sveiko gyvenimo šalininkas J. Dapšauskas šią vasarą su šeima – žmona ir trimis vaikais – praleido keliaudamas iš vieno sąmoningumo ir sveikatingumo festivalio į kitą. Juozas tokiuose festivaliuose kaip „Masters of Calm“ buvo lektorius, pasakojęs apie sveikatingumo, žmonių tarpusavio ryšius, hormonų veiklą ir kt.

Kaip sako J. Dapšauskas, nors ir Lietuvos visuomenė neišsikapsto iš ligų ir vaistų gniaužtų, kita vertus, šalyje auga susidomėjimas sveikatingumu ir sąmoningumu. 

„Pavyzdžiui, vis daugiau bendraminčių vasarą susirenka į festivalius. Šią vasarą su šeima taip ir praleidome festivaliuose, paskaitose, kalbėjomės su žmonėmis. Man tai yra didžiausia šviesa, kad besidominčiųjų skaičius auga“,  – sako sveikatingumo mokytojas.

Anksti suprato, koks kelias geriausias

Nors vyras jau daugybę metų gyvena sveikai, visgi kalbėdamas apie savo praeitį jis neslepia, kad daug ką išbandė. Pavyzdžiui, jis pusiau juokais pusiau rimtai sako, kad alkoholį metė sulaukęs 14-os. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją