Lankote sporto salę mažiausiai pusę metų, kilnojate svorius, bėgiojate ant takelio, atliekate tempimus ir laikotės subalansuotos mitybos, tai kaip žinoti, kada jau esate atletiški? Treniruojantis svarbu daryti ne tai kas patinka, bet tai kas būtina. Tai yra tinkamo fizinio pasiruošimo paslaptis. Todėl po šio straipsnio turėsite aiškias gaires, kiek daug ir ką reikės patobulinti treniruočių programoje.

Pradėkime nuo pagrindų. Tai yra baziniai pratimai, kuriuos turėtų gebėti atlikti kiekvienas sveikas žmogus, ypatingai sportuojantis ilgiau nei 6-12 mėnesių. Jie nusako bendrą fizinę jėgą bei tinkamą treniravimosi rezultatą. Jeigu sportuojama atsakingai, sekant treniruočių rezultatus ir bandant visuomet būti bent mažu žingsneliu geresniam nei treniruote prieš tai, šie testai nebus sudėtingi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)