Viskas sekėsi puikiai, tad nuo rugsėjo pirmosios Ignas kviečia norinčius pamilti bėgimą antram raundui ir renka būsimus bėgimo entuziastus.

Devynis pirmadienius iš eilės Igno videoblogus rasite DELFI TV – čia vyras dalins patarimus, padės pasiruošti ateinančios savaitės treniruotėmis ir, neabejotinai, motyvuos nesustoti.

„Kaip užsikrėsti bėgimu? Aš manau, kad pagrindinė priežastis, kodėl bėgimu neužsikrečiame, gali būti dėl to, kaip mes mokykloje pamatėme bėgimą, kaip jam nebuvome paruošti ir kaip reikėtų pasiruošti, – laidoje DELFI DIENA pasakojo I. Dombrauskis.

– Dažniausiai mes priimame bėgimą kaip natūralų veiksmą, kad kiekvienas gali bėgti. Iš dalies tai yra tiesa, bet daugumos mūsų organizmas nėra tam pasiruošęs ir nubėgus dažnai per ilgą atstumą arba per greitai, kitą dieną nesinori bėgti, nes skaudės raumenis ar po kurio laiko atsiras net uždegimas.

Tokių dalykų nežinant, kartais save įmeti į spąstus, sudalyvauji kokiame nors garsiame dideliame bėgime ir tada supranti, kad bėgimas ne tau. Bet jei tu organizmą pripratintum po truputį, manau, daug daugiau naudos būtų.

Raginu bėgimą prisijaukinti, įveikti „moralinę“ 5 km ribą ir po to spręsti – ar bėgimas skirtas tau.“

Ignas tikina – jei bėgimas – jums tinkanti sporto šaka, tai po 9 savaičių nesudėtingų treniruočių 5 km įveiksite be stojimo, neuždusdami ir su šypsena.

Sekite DELFI TV jau nuo kito pirmadienio (rugsėjo 3 dienos)!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)