Vitalijus Majorovas galima sakyti, įminė paslaptį, kaip užmigti ir gerai išsimiegoti. Tai jam pavyko ne iš karto – Vitalijus atliko 200 naktų eksperimentą, kuriame išbandė pačius įvairiausius dalykus, o vėliau padarė išvadas, kas gali padėti, o kas – ne.

Šiomis išvadomis „Pulsetto“ bendraįkūrėjas ir generalinis direktorius pasidalino Ilgaamžiškumo konferencijoje „Longevity“.

Po eksperimento suprato, kaip prastai iš tiesų miegodavo


Pasak V. Majorovo, eksperimentus su miegu nulėmė dvi pagrindinės priežastys. Visų pirma, ilgus metus Vitalijus dirbo miego industrijoje, todėl norėjo dar daugiau sužinoti, kas gali daryti įtaką miegui.

Antra priežastis – suprastėjusi sveikata.

„Visada būdavau iš tų, kurie sakydavo, kad išsimiegosi senatvėje, miegas tik silpniems ir panašiai. Buvo gyvenime periodas, kai dirbdavau po 16 valandų per dieną, miegodavau po 4 valandas. Kol pamačiau, kad man, būnant 29 metų, turiu plius 40 kg antsvorio, gydytojai išrašo raminamuosius, nes jaučiau panikos atakas. Tada supratau, kad reikia kažką keisti, o miegas buvo artimiausia sritis“, – sakė pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją