Tai buvo penkiolikta iš eilės Šveicarijos tenisininko pergalė šį sezoną iš eilės. R. Federeris Indian Velso turnyrą taip pat yra laimėjęs 2004, 2005 ir 2006 metais. Po tris kartus per visą šio turnyro istoriją nugalėtojais buvo amerikiečiai Jimmy Connorsas ir Michaelas Changas.

R. Federeris uždirbo 1 mln. JAV dolerių ir iškovojo 1000 ATP reitingo taškų.

Pusfinalyje šveicaras per pusantros valandos laimėjo prieš antrą ATP reitingo iš šių varžybų žaidėją ispaną Rafaelį Nadalį rezultatu 6:3, 6:4.

205 cm ūgio J. Isneris, kuris pirmą kartą per savo karjerą žaidė tokio lygio turnyro finale, pusfinalyje eliminavo pirmą pasaulio ir turnyro raketę serbą Novaką Djokovičių 7:6 (9:7), 3:6, 7:6 (7:5).

J. Isneris tenkinosi 600 ATP klasifikacijos taškų bei pusės milijono dolerių piniginiu prizu.

Vyrų finalas:

3-Roger Federer (Šveicarija) - 11-John Isner (JAV) - 7:6 (9:7), 6:3.

Be apdovanojimo turnyre Kalifornijoje neliko ir antra pasaulio raketė R. Nadalis. Jis drauge su tėvynainiu Marcu Lopezu tapo vyrų dvejetų rungties čempionais. Tuo tarpu J. Isneris patyrė dvigubą nesėkmę varžybų finaluose. Jis su kolega Samu Querrey ir pralaimėjo ispanų duetui lemiamą kovą rezultatu - 6:2, 7:6 (7:3).

Vyrų dvejetų finalo rezultatas:

Marc Lopez/Rafael Nadal (Ispanija) - John Isner/Sam Querrey (JAV) - 6:2, 7:6 (7:3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją