Visai kitaip šiame turnyre atrodė BKVilniaus“ komanda. Pusfinalyje vilniečiai 10:0 sutriuškino „Minsk“ ekipą.

Pasak pranešimo, ypač pasižymėjo jaunasis metikas Marius Balandis, per 8 kėlinius atlikęs 16 išmušimus. Minskiečiams jo metimo greitis buvo per didelis, ir jie per rungtynes nė karto nesugebėjo sėkmingai atmušti kamuoliuko.

Finale BK „Vilnius“ susitiko su „Ryga“ ekipa. Ir šiose rungtynėse visa galva stipresni buvo vilniečiai, kurie sutriuškino šeimininkų komandą 11:1.

Šį kartą metiko pozicijoje pasižymėjo Kęstas Vilimas. Per 7 kėlinius jis atliko 15 išmušimų ir leido atmušti vieną abejotiną pataikymą, bet puolime gavo traumą ir rungtynes teko baigti Dovydui Neverauskui.

Ypač daug „Vilniaus“ komandai agresyvumo puolime suteikė Interlygos rungtynėse jai atstovavęs Edvardas Matusevičius.

Šį kartą nežaidęs Vilniaus komandos treneris Virmidas Neverauskas, po pergalės pažymėjo, kad šiai komandai vadovauti žaidžiant finalo rungtynes buvo tikras malonumas.

K. Vilimas buvo pripažintas ir naudingiausiu finalo etapo turnyro žaidėju.

Interlygos turnyras šiais metais vyko jau tryliktą kartą. Jame dalyvavo 10 komandų - 4 iš Lietuvos, 3 - iš Baltarusijos, po vieną - iš Latvijos, Estijos ir Rusijos.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją