„Aktobe“ klubas - 2005, 2007-2009 metų Kazachstano čempionas, 2010-ų sezono vicečempionas ir pastarųjų dvejų metų bronzos medalių laimėtojas.

„Žiemos futbolas“, – „Atlanto“ vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija trumpai nusakė, kokios buvo rungtynės. – Daug judesio aikštės viduryje. Nebuvo pavojingų progų, be gražių momentų“.

Kazachstano klubas stebino geografinėmis žiniomis. Prieš rungtynes savo interneto puslapyje anonsavę, kad žais su „Atlantu“ iš Latvijos, šios šalies atstovai ir po rungtynių, aprašydami susitikimą, liko įsitikinę, kad žaidė su ne su lietuviais.

Klaipėdiečiai, stovyklausiantys Turkijoje iki vasario 10-os, žais dar dvejas rungtynes. Vasario 7-ą lietuviai susitiks su klubu iš Makedonijos, 9-ą – su Minsko „Dinamo“ (Baltarusija).

Iš viso per pasirengiamąjį laikotarpį „Atlantas“ žaidė ketverias rungtynes: 2:1 įveikė šalies jaunimo (iki 19 metų) rinktinę, 3:2 – Suvalkų „Wigry“ (Lenkija) komandą, sužaidė lygiosiomis 1:1 su Bialystoko „Jagiellonia“ (Lenkija) ekipa ir 0:1 pralaimėjo Novosibirsko „Sibir“ (Rusija) klubui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją